בוקר טוב ..

ומשם

New member
בוקר טוב ..

אז אני פעם ראשונה פה.. ויש לי שאלה לכולם פה יש חיים ורודים עם בני הזוג?.

אלישע30

New member
לנו היו קצת קשיים בהתחלה

עד שהחלטנו לוותר על "חומרות" והיחסים הפכו לטובים מאי פעם. אם תרצה יותר פרטים גש לשרשור הארוך בעמוד ב'

אני לא חושב,

שהשואל/ת רצתה לשמוע דווקא על חיי המין שלנו. אין צורך לומר זאת ולהכניס זאת בכל הזדמנות.

רוני212

New member
אתה בסדר? אלישע

קצת רקע... דתיה נשואה 8 שנים ואם לשניים. כמה עוד תוכל להלאות את אנשי הפורום בסיפורי האלף לילה ולילה שלך..... הבנו ,סוף סוף גילית את האור....................................................................... לעניות דעתי התחיל לשעמם ענין החומרות וההקלות שלך ביחסי אישות ואם החלטת לעשות כרצונך וכטוב לך מדוע לפרסם זאת ברבים? נראה לך שבאמת יש כאן אנשים שמחפשים חיזוק הלכתי להדליק הלילה את האור כי באינטרנט הם גילו שמותר? יחסים בין בני זוג הם דבר נבנה ובתוך התהליך נבנית קומה ועוד קומה...=נפרצת עוד ועוד תעוזה..... אדם לאדם מחליט מה נוח לו ומה לו....=ובמילים שלך במה הוא הוא מסוגל לעמוד ובמה לו.ההתעסקות הזו על גבי הכתב מתחילה להראות לי מה זה נמוכה...... יאללה תחיה את חייך עוד כמה שנות נישואים אתה מזה תצחק על השרשור הזה.....

ומשם

New member
אני לא אוהב צביעות.. הרי רובם

ובמיוחד מי שנכנס לכאן כנראה משהו אצלו לא רגיל אני חושב שכולם פה מחפשים קצת יחס מאנשים אחרים ולא דווקא מהבני זוג ..

אוח!

בליל של שטויות. <טבעי שאדם יאהב לקבל תשומת לב, ופידבקים מהסביבה, ואין זה משנה היכן. אמירתך חסרת כל בסיס>

משום מה הקישור לא עובד

וההתפרצות שלה לא מראה דבר בנושא, מלבד זה שהיא (וגם אני, ואני מניח שעוד פה) לא אהבו את ההחלטה ש"אנחנו כאן כי אנחנו רוצים עוד משהו שהבן זוג לא יכול לתת". ובלי קשר, זה קצת יומרני להזמין אותנו ל"קומונה סגורה למבקשים רמה", בעיקר לאור השם "עולם הישיבות", שאני נמצא בו ולצערי חסר שם רמה.

שרה1212

New member
ההתחלה תמיד קשה ולא כמו שחושבים

(למרות שאני הייתי חברה של בעלי שנתיים+ לפני הנישואין) באמת העניין הוא לדעת לוותר - עד כמה שכולם חוזרים על זה וגם לדבר הרבה על הבעיות .

candy77091

New member
השאלה מה כוונתך וורודים.

אני מאמינה שלכל זוג יש מריבות וויכוחים בהתחלה וגם בהמשך כי סה"כ אנחנו אנשים שונים שבאים מרקע שונה ומשפחה שונה, קו מחשבה שונה ואופי שונה וישנם דברים שמתנגשים בין כל השוני הזה. אבל אני חושבת שהעיקר זה הרצון והרבה עבודה על המידות.כששני אנשים שונים נמצאים יחד במערכת זוגית הם צריכים הרבה לוותר אחד לשני ולהתפשר לפעמים על דברים שנראים לפעמים כ"כ בלתי אפשריים.

השנה הראשונה היתה לנו מאוד קשה

התחלנו כחילוניים, אבל רק אחרי החתונה עברנו לגור ביחד, היה לנו תיאום ציפיות בדברים הגדולים אבל לא בענייני יוםיום. לא שרק סבלנו בתקופה הזו, היינו גם מאושרים, למדנו להכיר זה את זו ולמדנו גם לריב, גם היום אנחנו עדיין לומדים את הזוגיות והמשפחה כי זה מאוד דינאמי ומשתנה בהתאם לתקופה והצרכים, אבל זה נעשה פשוט יותר וקל. ברוך השם, הדרך בה בחרתי עזרה לי מאוד בזוגיות.

בהתחלה החיים היו נפלאים

ומאז החיים רק נפלאים יותר ויותר. למרות שיש ויכוחים לפעמים אני אוהב את אשתי והיא אותי יותר כל יום מחדש.

למעלה