בוקר טוב

בוקר טוב

הייתי רוצה לדעת, האם המארז החגיגי של פיפר הנו בעל ערך מוסיקלי נוסף? הבנתי שיש בו את האלבום המקורי + גרסת מונו + דיסק נוסף. שאלתי, האם הדיסק הנוסף מכיל שירים שלא נכללים באלבומים אחרים? ובכלל, מה דעתכם על המארז הנ"ל?

itaikuskus

New member
מארז נהדר

שווה כל גרוש. וזה כבר אחרי שיש לי את הדיסק הרגיל, ויש לי את האלבום בפורמט של תקליט, וחרשתי עליו את החיים שלי. הגירסת מונו היא אדירה. הפתיעה אותי לגמרי, מאחר וכל השנים האלה שמעתי רק את הגירסת סטריאו, והנה, משהו עוד יותר טוב. הדיסק בונוסים, מלבד הסינגלים ששוחררו בתקופת בארט מכיל גם 2 גירסאות לinterstellar overdrive שלא שוחררו עד כה, וגירסאות שונות של apples and oranges (גירסת הסטריאו) וmatilda mother מלבד זה המארז מהודר, וכולל בתוכו חוברת נהדרת עם סקצ'ים שסיד בארט שירבט בהיותו צעיר. אם אתה באמת אוהב את האלבום הזה ואת הפינק פלויד, זה פריט בשבילך. אם האלבום הזה חדש לכם אולי כדאי קודם באמת ללכת בקטן ולקנות את הדיסק הרגיל....מבחינה כלכלית כמובן, כי מי שאוהב את האלבום הזה, המארז הוא אחלה פינוק.

JumpInTheFire

New member
../images/Emo207.gif קצת דחוף.

שבוע טוב. אני צריכה בבקשה קישור עם ניתוח של השירים באלבום החומה בעברית. קיים דבר כזה? תודה מראש, שיר.

arieltr

New member
אני מבין שמאוחר אצלכם עכשיו

אבל לא לישון בעמידה.

../images/Emo8.gif לא שמתי לב שיש באתר ניתוחים לשירים

בכל מקרה, בפורום היו הרבה פרוייקטים כאלו, כך שאין טעם להפנות לקישורים חיצונים כשהפורום למעשה הוקם למען המטרה הזאת, מאגר מידע לפינק פלויד בעברית.

../images/Emo6.gif

שמתי לב לעוד דבר, הייתי בטוח שהאתר הוא ישראלי שמציע תרגומים לשירים בחומה בעברית, משום מה. נתקלתי פעם באתר ישראלי דומה לזה בעיצוב, שמציע תרגומים לשירים בחומה בעברית, הייתי בטוח שזה האתר.

arieltr

New member
אנחנו באותו כדור

רק שאני בחלק התחתון שלו. באזור חיוג קנגרו.

היי, את מוזמנת לעשות חיפש מתקדם בפורום

ציף פירסמה ניתוחים שלה לכל מיני שירים של פינק פלויד, ואליהם שורשורו ניתוחים של חברי הפורום האחרים. באפשרותך לעשות "חיפוש מתקדם", עם שמות של שירים ספציפיים מהחומה. תעשי ברירה לפי הכינוי של המנהלת, ציףציף1000, כדי שתמצאי את השרשורים שלה מיד. (יכול להיות שקיים דף עם הפניות לכל השרשורים הללו, אך אם לא, זה רעיון מאד טוב לעשות אחד כזה.) את תמיד מוזמנת לפרסם ניתוחים משלך על החומה, כל הניתוחים כאן הם שווי ערך משום שאין כאן הרבה עובדות, כל אחד רושם מנקודת המבט האישית שלו על יצירה מסויימת ששבתה את ליבו.
שבוע טוב...

למעלה