בוקר טוב

chenby

New member
איתן!!

הוא עדכן את הכרטיס שלו בפייסבוק ועכשיו כתוב i'm in an open relationship מערכת יחסים פתוחה... מצד אחד אני רואה התקדמות בזה מצד שני
מה יהיה איתי מה :) נשיקות.

chenby

New member
אני לא

לא במאית, ולא נכנסת לסרטים... התגובה הראשונית שלי היתה צחוק... זה הצחיק אותי.. קודם כל, הוא לא כתב שהוא רווק וזו כבר התקדמות, הוא באיזושהי מערכת יחסים וזו כבר התקדמות... בקרוב הOPEN גם ירד משם.... ואם לא, אז לא... אבל נראה לי שכן :)

סוזי10

New member
בן יומו , למה אין תשובה בשבילי

למה דוקא תקשור מתאים לי. ומאיפא הכינוי בן יומו ירח.

תשובות

למה מתאים לך, כי את מתקשרת וכנראה שקצת אימן, קצת מיקוד יובילו אותך למקומות הרבה יותר יפים. השם, המקור (שלא התקבל בתפוז) הוא "ירח בן יומו", זהו אחד מטעמי המקרה, פסיק קטן שבקושי נראה ונותן צליל יפה. גם דיבר אלי הקטע של ירח חדש ומתחדש, מתחיל מכלום ומאיר טיפה לקראת התמלאות.

סוזי10

New member
אם אני נודניקית רק תגיד

לפי מה אתה חושב שאני מתקשרת, כאילו תן דוגמא שאוכל להשוויץ על עצמי בראי. תודה

סוזי10

New member
מדהים אותי האיש הזה

ידע את שמות חלק גדול מהמשפחה שלי, וזה בלי להכיר אותי. הבת שלי אמרה לי שהוא כנראה מישהוא שמכיר אותנו וכאילו משחק לנו אותה.ככה חשבנו בהתחלה כי זה היה משהו שלא להאמין, אבל לאחר הכרות קצת יותר מקרוב הבנתי שהוא מיוחד.

סוזי10

New member
בהמשך לזה רוצה לשתף אותך

במשהו שבדיוק קרה ותגיד אם זה מעיד, אתמול בלילה חלמתי 2 חלומות, זה אפילו לא היה חלום זה היה משהו כאילו נאמר לי, הראשון , שהיום אקבל תשובה חיובית לאיזשהו הליך משפטי מאד מסובך, וזה הדבר הראשון שעשיתי בבוקר זה להתקשר לעו"ד ואכן אמרה שבדיוק הרגע הז היא קיבלה מסמך מבית משפט שאכן מקבלים את העיכוב שבקשתי. וזה במחוזי לאחר שהפסדתי בשלום. דבר נוסף שקיבלתי בלילה זה שהתוכית ג'אקו שלי תעוף. עד הרגע לא עפה אבל אולי באמת תוכל לעזור לי לחשוב מה זה אמור להביע?

יפה לך

לגבי בית המשפט כבר יש לך את התשובות. לגבי התוכי.. דווקא לאחרונה היו לי מספר מפגשים בהם הופיעו תוכים או צפורים שעפו לפתע.. יתכן ואלו באים לבשר על משהו בלתי צפוי שעומד להתגשם.

סוזי10

New member
שאתה כותב מפגשים אתה

בעצם מתכוון לחלומות? או למסרים מתוך שינה?

סוזי10

New member
ציפורים ותוכים

יתכן ואלו באים לבשר על משהו בלתי צפוי שעומד להתגשם, אבל אפשר גם לומר שמשהו שיש לך יעוף ויעלם לו ככה פתאום, תלוי אם זה אופטמיסט או פסמיסט. ויקטור שלי היה אומר שפסמיסט זה אופטמיסט עם נסיון.

למעלה