בוקר טוב

בוקר טוב

מה אני יכולה להכין משווארמה נקבה? מגיע כנתח.
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif בוקר טוב תותי

אפשר לחתוך לרצועות דקות ולהקפיץ בטפלון עם או בלי בצל בתיבול של שמן זית ותבלין שווארמה אפשר לחתוך לקוביות, לתבל ולצלות בגריל התנור (זהירות רק לא לייבש את הבשר) אפשר לבשל כצלי בסיר עם מעט מים בתוספת של ירקות ובכל תיבול שאוהבים. ואפשר גם להכין כשיפודים על האש (שוב להיזהר לא לייבש את הבשר)
 
אני עושה מזה פלוב מאולתר

חותכים את הבשר לקוביות קטנות ומטגנים. מוסיפים בצל גדול קצוץ גס ומאדים עד שהוא שקוף. מוסיפים גזר גדול חתוך לגפרורים (עצלנים יכולים לגרר על מגררת גסה) ואורז, מערבבת עד שהאורז נעשה שקוף. מוסיפים תבלינים ומים רותחים עד לסנטימטר מעל האורז. מכסים ומבשלים על אש קטנה בערך כשעה. אני עושה במחבת טפלון גדולה, מכסה עם נייר כסף, ולקראת הסוף מגבירה את האש כדי שתהיה תחתית קריספית.
 
../images/Emo51.gifלכם, אז ככה

עשיתי על טפלון בהקפצה עם בצל, שום ותבלינים ואורז בנפרד. רק עכשיו ראיתי את תשובתך ובהחלט השילוב נשמע מעניין. אנסה בפעם הבאה. בכל מקרה יצא מאד טעים ורך
 
למעלה