בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר טוב שיהיה לכולם. חברים יקרים בוחרת לא נימצאת בפורום מאתמול למי ששם לב. היא אינה חשה בטוב והיא לא תיהיה לפחות עד הערב. מיכאן אני מוסרת לה החלמה מהירה והכל יהיה בסדר. אני מבטיחה . אז בינתיים שיהיה יום לבן ונקי לכולם.

בוקר טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo222.gif../images/Emo42.gif

אסירות תודה לך כוח עליון שקמתי הבוקר אסירות תודה לך כוח עליון על היום הנקי אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי תוכנית בחיים שלי אסירות תודה לך כוח עליון שאין לי טינות אסירות תודה לך כוח עליון על משפחתי אסירות תודה לך כוח עליון על ילדיי אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי אוכל לאכול אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי מיטה לישון אסירות תודה לך כוח עליון על מה שיש לי אסירות תודה לך כוח עליון על מה שאין לי אוהב אותכם וזקוק לכם בחיים שלי לכול חבריי מחוסן אני גאה בכם תמשיכו בדרך והפלא שלי לרשותכם

יום נקי ואיכותי לכולנו ../images/Emo63.gif

"לשמור טינה למישהו זה לשתות רעל,ולחכות שהוא ימות ממנו..." משפט ששמעתי מחבר יקר להקל על המטען ברק להיום : בתיק האוכל של המחלה שלי אין מקום לכל העולם, לאלוהים, ולעצמי, בקושי יש מקום לעצמי.. אוהבים

פתחת קומונה אחי

בול להתמחות... יאלללה בוא לקבוצת בוגרים שחרר ותשתחרר אוהבים אותך את המחלה שלך ובעיקר את ההחלמה אולי סופסוף אהבת חייך תגיע אמן ויהיה שקט ושלום בעולם עד לפה הגעת הא, חשבתי שאשדוד זה הכי דרומי אבל כנראה עוד יוסיף ויתגלה.. אוהב אותך

למעלה