נשמה כמובן...
שימי מלח, פלפל ופפריקה מתוקה ממש מעט שמן (אפשר זית) אם את אוהבת טיבול אחר כמו תבלין גריל, כמון, כורכום את יכולה וטגני אותו על מחבת פסים או סתם מחבת רגילה רק תחממי אותה היטב לפני זה יצא כמו טעם של "על האש" או שאת יכולה לשים מעט מעט רוטב סויה, מעט דבש וקטשופ ומעט מים עיסוי טוב לחכות מס' רגעים לספיגת הטעים ושוב על המחבת. דבר נוסף: טגני קוביות בצל עד שיזהיבו תוסיפי רצועות של העוף קוביות תפ"א וקופסא פיטריות תוסיפי מעט מים ומלח פלפל כורכום ואם יש לך א. מרק פיטריות בשלי על אש נמוכה- בינונית כ-20 דקות. זהו...מתה עלייך יום מקסים ♥