בוקר טוב....

shahf11

New member
בוקר טוב....

למישהו יש רעיון מה לעשות עם חזה עוף. שאינו שניצל... משהו מהיר. (כמובן לילדים??????

רינת103

New member
מתכון לחזה עוף(של חברה מפורום שכן)

1/3 חבי נודלס לבשל במים כ- 5 דק’ ולסנן 1 בצל חתוך לרצועות 3 יח’ שניצלים (דפוקים קל) 2 גזר חתור לרצועות 1 קישוא גדול חתוך לרצועות 1 פלפל אדום חתוך לרצועות 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות 2 גבעולי סלרי - הלבן חתוך גס העלים קצוצים 1/4 כרוב לבן חתוך דק (כמובן שאפשר להוסיף נבטים , פטריות או כל ירק שאוהבים לפי שיקולכם ) שמן זית 1 כפית שטוחה מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית אגוז מוסקט 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף(לא חייב) 1 כפית פפריקה 1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב) 6 כפות רוטב סויה 1 כפית דבש (אני מוסיפה גם מעט זנגוויל ומעט קנמון -אבל לא חייב) הכנה: לשים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק להוסיף את הבצל ולטגן קלות . להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבעם , להוסיף את הגזר להקפיץ כ- 2 דק’ ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב בכף עץ לאחר שכל הירקות בווק כ- 5 -7 דק’ על האש להוסיף את הנודלס לערבב בכף עץ . להוסיף את כל התבלינים לערבב ולהוריד מהאש .

shahf11

New member
תודה, גם את זה אנסה../images/Emo24.gif

פשוט... דעתי השתבשה עלי. הפשרתי טונה חזה עוף. אז אנתב זאת לניסויים. ואדווח מהשטח.

מליאל

New member
נשמה כמובן...

שימי מלח, פלפל ופפריקה מתוקה ממש מעט שמן (אפשר זית) אם את אוהבת טיבול אחר כמו תבלין גריל, כמון, כורכום את יכולה וטגני אותו על מחבת פסים או סתם מחבת רגילה רק תחממי אותה היטב לפני זה יצא כמו טעם של "על האש" או שאת יכולה לשים מעט מעט רוטב סויה, מעט דבש וקטשופ ומעט מים עיסוי טוב לחכות מס' רגעים לספיגת הטעים ושוב על המחבת. דבר נוסף: טגני קוביות בצל עד שיזהיבו תוסיפי רצועות של העוף קוביות תפ"א וקופסא פיטריות תוסיפי מעט מים ומלח פלפל כורכום ואם יש לך א. מרק פיטריות בשלי על אש נמוכה- בינונית כ-20 דקות. זהו...מתה עלייך יום מקסים ♥

צהריים טובים ../images/Emo140.gif

אני בדיוק בבישולים אני מכינה היום תפ"א מבושל ברוטב אדום ועוף

למעלה