בוקר טוב,

בוקר טוב,

אמש, כמו בכל שנה נערך אצלנו טקס זיכרון לשואה. הרב אמר 'אל מלא רחמים' ובני הנוער מכל הגילים שרו ודקלמו. החידוש היה כאשר נתבקשתי לעמוד ולספר קטע מקורותי בשואה. הסיפור נתן המחשה והרגשת מעורבות לכולם, היום גם יום ה'יארצייט' , יום אזכרה של אמי ז"ל שנפטרה ממחלה עוד לפני השואה כשהיתי בן 6 .בשבת אעלה לתורה ואומר קדיש עליה, על אבי, אשתו השנייה ועל אחי שהיה בן 4 כאשר נרצחו באושויץ. יהי זכרם ברוך

תודה לך יצחק, היום בין 17:00-18:00

יראיין אותי (בלי נדר) יהודה עצבה בתוכנית הרדיו שהוא מנחה בערוץ מורשת. יש לנו טקס בשעה 14:30 ובו תראה רבקה אדרת (אנחנו לא קרובות משפחה) מ"בית התפוצות" את הסרטים שראינו יחד במפגש הפורום. מי שלא את הסרט של החתונה בגטו אמסטרדם מוזמן לבוא לאולם בק באוניברסיטת בר-אילן. ואולי אספיק למפגש של שיחה בין דורית ב"עמך" בפתח תקווה בשעה 18:00. ראיינו אותי לגבי הפורום גם ל- ynet, אם תראו כתבה - אנא יידעו אותי.

בשעה 14:30 מראיינים אותי לרדיו קול הים האדום

בשעה 14:30 אמורים לראיין אותי לרדיו קול הים האדום. במסגרת הפורום ונושא השואה בתור בן לנצולי שואה ביקשו ממני להתראיין. נמתין....

כבר ראיינו אותי

מרדיו קול הים האדום באילת. בתוכנית מיוחדת השואה ודור ההמשך ותרומת הפורום לנושא סיפרתי על עצמי בתור בן לנצולי שואה, משפחה חמה ואוהבת אבל שמענו כל הזמן בבית שואה. אני עצמי חיפשתי סבא, סבתא, אולי דוד ששרד. עד היום ממשיך בחיפושים. הפורום הזה הוא כלי חזק לנושא, זאת הסיבה שהקמתי את הפורום בעזרת תפוז.

למי שרוצה לשמוע את הראיון איתי:

תיכנסו לקישור למטה, בתוך הקישור תיכנסו למטה ל"ערוץ מורשת", בריבוע שמעליו תלחצו על התוכנית "ירושלמים", שם באמצע התוכנית אותה מנחה יהודה עצבה תשמעו את הראיון איתי.

למעלה