בוקר טוב

אורית502

New member
בוקר טוב

אהוואז - הטלתי פעם אחת ורון זה עלה בגורל ואז ניזכרתי שכולם פותחים שלשוה רונים חזתי לאתר וזה מה שיצא : אלגיז פהו אורוז שאלתי התייחסה להצלחה במשפט משפחתי שיהיה השבוע ביום שלישי. תודה ושבוע טוב.

פעמיים כי טוב

הצלחה במשפט, אהווז - סיום מאוד גדול ומשמעותי...על משהו למות בכדי שדבר מה אחר יווצר ׁ(חוק אנרגטי ) אלגיז- קיים משהו שגורם לתלות במשפחתכם..ובו מדובר. שאיפה לטוב לאור. פהו - החומר קודם לרוח...השתרשות- (המשפט יפשר הקלה חומרית...). אורוז - מכשול שמהתגברות עליו תצאו מחוזקים, ותגלו בעצמכם כוחות נפש (המשפט כולו...מכיוון שפתחת ארבעה רונים אני רואה באחרון התייחסות יותר למהות שבעצם המשפט עבור הגרעין המשפחתי) לא יהיה קל מדובר במהמורה קשה רצוי נראה לי שהמשפט ישקף את המציאות על כל צדידיה..ואז המיטב יופק מיום ג אם כי רצוי לתת למציאות להשתקף ולא לנסות להעצים אותה.. HONSTY IS THE BEST POLICY HERE....

אורית502

New member
וואאא ../images/Emo24.gif

לאונרדו, העלת חיוך על פני, גם אם הבנתי בעצמי את המסר הכללי , "שיהיה בסדר" לא הייתי מצליחה להגיע לכזה הסבר ועומק, כאילו את איתי ויודעת פרטים שלא ציינתי כאן. אין ספק את מקצועית !! ויושר הוא מילת המפתח אצלי למרות שהמציאות טפחה על פני לא פעם לאורך המשפט, ואני שמחה על הארתך זו להזכיר לי להמשיך בדרך זו. תודה על החיזוק . שבוע טוב =)

למעלה