בוקר טוב.

אורית502

New member
בוקר טוב.

רון מספר 4 אנסוז השאלה ששאלתי הייתה : האם עורכת הדין תגיש נגדי תביעה ?, כפי שאיימה עלי אתמול שאם לא אעשה את רצונה תפנה לבית המשפט . מתוך קריאת הסבר הרון לא הצלחתי להבין . יום נפלא ותודה רבה .

../images/Emo3.gifאופס

עורכת הדין שלך אמורה לשרת אותך ולא להפך... אנסוז מדבר על תקשורת בין בני אדם, ובכלל תקשורת והבעה במובן הרחב שלה נשמע לי שהפתרון קשור באמירת הדברים ובליבון אי ההסכמה. האם זו עורכת דין לדיני ניזקין, פליליים און חוזים.. נשמע שמשהו פה התהפך מבחינת היוצרות אם להתייחס לשאלה הקודמת, איך יהיה המשפט, ותשובת הרונים מאז הרי שעליך לדבוק באמת ובצדק.. לעיתים במשפט אמירת האמת באופן מסויים עשויה לשפר את תוצאות המשפט ועלייך להבין מעורכת הדין את פשר ההתעקשות. כשלי היה משפט בעקבות תאונת דרכים..מזמן קראתי ספר שהסביר על ההתנהלות המשפטית ולי זה מאוד עזר כי אתה קצת הופך להיות בורג מול מערכת כ"כ משומנת ומאורגנת, שבה לכל פסיק יש משמעות.. אך חסרים פרטים בשאלתך... לכן תשובתי כה רחבה ומבלבלת.. איזה עורכת דין..אם שלך אנסוז אומר משהו אחד ואם של הצד השני משה אחר... תמי

אורית502

New member
בוקר טוב ותודה על התגובה.

ראשית לגבי הדיון שהיה , הוא נגע יותר לעניין אחי, זה היה משפט מאוד משמעותי משפחתי . ונראה לי שזה היה מוצלח מבחינתי . !!! עורכת הדין היא לא שלי היא נגדי בכול דבר העניין החדש שעלה על הפרק הוא שלה כמייצגת את אחיי נגדי בעניין מגורי בדירה השייכת לאימי (לידה)בהסכמת אימי אך בניגוד לרצונם כרגע. והם מאיימים לתבוע אותי באמצעותה למרות שאני שם חוקית ועם הסכמה של אימי, בזמנו של אחיי אך עקב המשפט הקודם הם מנסים להעמר בי. ברור כי העניין יכול להסתיים על נקלה בשיחה אך היא מתנגדת להקשיב שלי מאחר וזה נוגד את רצון אחיי. הקיצר מלחמות עולם . ואני רוצה כבר לסיים הכול , אך לא על חשבון חיי וכן עזיבתי את המקום תהווה בעיה לאימי. עניין ארוך ומסובך . אין לי עורך דין ואין יכולת כרגע להשתמש בשירותיו בכללי התייעצתי עם עו"ד היא לאידעה לתת תשובה טענה שזה עניין מסובך ורגיש. מה לדעתך דעת הרונים כעת לאחר הסבר קצר זה? יום טוב.

ראשית ש.... נשמי, האזיני..והעמיקי נשימתך

כמו שאומרים. שנית, התכוונתי יותר בקצרה העורך דין של הצד הנגדי מדובר בתביעה מסוג X...(חוזים נראה לי) א. את יכולה לייצג את עצמך. נשמע שעלייך להיוועץ במישהו, ב. הרונים אומרים שאנסוז - שרון הנאום מלא ההשראה ישרה עלייך מכוחו. וזה טוב לכן... ג. תבקשי מעומר שתקשור לך רונים הייתי קושרת את גבו או אותלו, עם אנסוז וגם פהו שיצא לך בפתיחה אז...תבצעי טקס שיפת רון וזה יעזור חכי נבקש מעומר להכנס!!! בהצלחה

עומר ....את זוכרת שקשרת רונים בפורים???

אז נראה לי שאורית יכולה להעזר בשרותייך פה..תקשרי לה רונים הצעתי משהו על פי תאור המקרה ולפי הרונים שיצאו בפתיחות שלה בנדון תמי

אורית502

New member
לאונרדו האחת היחידה והמקסימה

מה עלי לעשות מלבד הקשר שיצרת כבר את עם עומר ? תודה רבה :)

הצעת הלאונרדו:

א. להבין את המערכת מולה את עומדת הכי טוב שאת יכולה (עכשיו שבוע הספר בטח יש ספרים כמו זה שקראתי על משפטים של נזקין בעקבות תאונות..אולי דיני ירושה.. ואז בפעם הבאה שהצד שכנגד ירצה לאיים עלייך - דהיינו להפגין עליונות מצידו על פנייך - תדעי בדיוק מאיין עלייך להגיב גם ללא רונים. ואם אין ספר תחפשי פה באינטרנט חוקי ירושה ומה לגבי שימוש ברכוש הירושה לפני מות הנפתר בימי חייו..זה נשמע נורא, אבל לצערי בטח, חוו את זה לפנייך..) ב. לסמוך על אנסוז שישרה עלייך מכוחו ג. לקרוא את הפרשנות של עומר לאנסוז ברון רון וסגולותיו באתר הרונים. צאו - תמי

אורית502

New member
תודה

אני לא נשענת רק על הרונים אני נעזרת בהם ובפורום הנפלא הזה. קוראת הרבה בתחום המשפטי ולכן גם הצלחתי עד כה ללא עו"ד . מקווה גם בהמשך תתודה על הכול :)

למעלה