בוקר טוב.... raise and shine
T tankgril New member 18/6/02 #2 בוקר מגנוווווווווווב../images/Emo42.gif התגעגנו אליך אתמול. איפה היית?
T tankgril New member 18/6/02 #4 רשע ../images/Emo46.gif אז תתחיל לגלוש קצת מהביתה קרה. ותגיד לtygger שהוא מעכשיו מנהל הפורום שלנו.
T tankgril New member 18/6/02 #9 אני לא בורחת וחוצמזה אין לך מה להעלב אני לא זאתי שהתעלמה היום בבוקר. אם כבר אני זאת שצריכה להעלב.
ע ענתי_המתוקה New member 18/6/02 #10 אחותייייייייייייייייי ../images/Emo13.gif מה שלומך??? מה המצב איתך??? וואלה אני סחוטה מעייפות,בכלל,סחוטה נפשית ופיזית. אין לי כח!!! LOVE ענת.
אחותייייייייייייייייי ../images/Emo13.gif מה שלומך??? מה המצב איתך??? וואלה אני סחוטה מעייפות,בכלל,סחוטה נפשית ופיזית. אין לי כח!!! LOVE ענת.
T tankgril New member 19/6/02 #11 וואלה @(שקם את עצמך) : ) הכל טוף. היום האחיין שלי היה אצלנו והיה מאוד חמוד ושקט הוציא חיוכים גדולים וכל מני גירגורים וקולות.
וואלה @(שקם את עצמך) : ) הכל טוף. היום האחיין שלי היה אצלנו והיה מאוד חמוד ושקט הוציא חיוכים גדולים וכל מני גירגורים וקולות.
ע ענתי_המתוקה New member 19/6/02 #14 אני פההההההההההההה../images/Emo24.gif עכשיו סיימתי עוד פרק בפרויקט שלי ברוך השם!!!!!!!!!!!!! אז מה אמרנו? הכל טוב אצלנו? LOVE ענת.
אני פההההההההההההה../images/Emo24.gif עכשיו סיימתי עוד פרק בפרויקט שלי ברוך השם!!!!!!!!!!!!! אז מה אמרנו? הכל טוב אצלנו? LOVE ענת.
T tankgril New member 19/6/02 #15 נו ברוררררררררר../images/Emo3.gif על סיום עוד פרק בפרוייקט, מקווה שאת מחזיקה מעמד, ומחזיקה לך אצבעות ל-10 המיוחל.
נו ברוררררררררר../images/Emo3.gif על סיום עוד פרק בפרוייקט, מקווה שאת מחזיקה מעמד, ומחזיקה לך אצבעות ל-10 המיוחל.
ע ענתי_המתוקה New member 19/6/02 #16 ../images/Emo166.gif../images/Emo3.gif מה ברור? מה? מה? מה? חחחחחח הצ´געתי... אני גם מחזיקה לעצמי אצבעות!!! הפרויקט צריך להיות ערוך וכרוך ליום שני הבא!!! אני מאחלת ליצמי המון הצלחה בשלושת השבועות הקרובים (כל המבחנים והצגת הפרויקט). מה איתך חוץ מזה?? LOVE ענת.
../images/Emo166.gif../images/Emo3.gif מה ברור? מה? מה? מה? חחחחחח הצ´געתי... אני גם מחזיקה לעצמי אצבעות!!! הפרויקט צריך להיות ערוך וכרוך ליום שני הבא!!! אני מאחלת ליצמי המון הצלחה בשלושת השבועות הקרובים (כל המבחנים והצגת הפרויקט). מה איתך חוץ מזה?? LOVE ענת.
T tankgril New member 19/6/02 #17 וואלה הכל טוב.../images/Emo13.gif היה לי יום נחמד היום. האחיין שלי היה אצלנו, וכשהחזרנו אותו לאימ´שלו גיסתי נתנה לי מתנת יום הולדת מאוחרת.
וואלה הכל טוב.../images/Emo13.gif היה לי יום נחמד היום. האחיין שלי היה אצלנו, וכשהחזרנו אותו לאימ´שלו גיסתי נתנה לי מתנת יום הולדת מאוחרת.
ע ענתי_המתוקה New member 19/6/02 #18 יאאאאאאאאא מה קיבלת? מה קיבלת. מה קיבלת? תמיד בכל יומולדת שלי הקטע הכי אהוב עלי היה פתיחת המתנות!!! חולה על מתנות!! LOVE ענת.
יאאאאאאאאא מה קיבלת? מה קיבלת. מה קיבלת? תמיד בכל יומולדת שלי הקטע הכי אהוב עלי היה פתיחת המתנות!!! חולה על מתנות!! LOVE ענת.