|../images/Emo36.gif../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif
הו זה כבר יותר טוב... תביני, מבחינתי את המלאכית המתוקה, שלי, מפורום רונים והוא סתם איזה X טוב: שאלתי האם רצוי לי להישאר בקשר עםX? אנסואז >רון הנאום מלא השראה (הווה/ עבר קרוב)דיבור, תקשורת, קשר מילולי אורוז > מכשול אשר באם תעברי אותו...תהיי אדם עם עוצמות רבות יותר והגמול יהיה כדאי האגאלאז > רון הברד = כשיורד הברד החזק...יש להגיף טריסים ולחכות ..הוא יחלוף... תראי. זה לא גן של שושנים. ולא מצפה אביב או בשורה טובה בפתיחה הנ"ל אך יתכן שאם תמצי את הקיים תתני ביטוי לרגשותייך..ולא תחסמי אותם תחצי מכשול ותהיי במקום טוב יותר ביחס לקשייך האישיים ביצירת קשר (ואין מישהו שזה ..העניין הרגשי, כוונתי..לגמרי חלק אצלו. ישירת קשר זוגי זו סוג של אמנות..) עצת הלאונרדו: תעשי לעצמך רשימה מימין כתבי בעד הקשר משמאל נגד הקשר רשמי בכנות את מחשבותייך ורגשותייך ואז תחליטי לכאן או לשם משהו במסטיקיות של הקשר נראה מופרז ללא קשר לאדם שמולך ואם החיוב יעלה על השלילנה יש לך פה עיניין עם אורוז שיפתח באמצעות צ'קרת הגרון. ואם השלילי יעלה על החיוב תנתקי עצמך תלכי לקראת משהו אחר לפעמים יש יותר מאחד אחד שמחכה לנו כך אני מאמינה יש עוד 'אחדים' וההחלטה פה היא שלך ללא ספק.