מפגש הפורום (לאלה שלא היו) זהירות ארוווווך...
קצת קשה לתאר במדוייק רגעים,מצבים,פרצופים,צחוקים וטעמים אבל למענכם אני אנסה: כידוע לכם התכנסו בביתה של דבי אי שם בצור יגאל המוקפת בכפרים ערביים (חביבים יותר וכאלה שפחות) לי ולמאור שהצטרפנו לניר שהתגלה כבחור אחראי והגיע עם הסבר מפורט שהדפיס מהאינטרנט,הדרך היתה קלה ועברה במהירות ובנעימים מלבד שיחת טלפון היסטרית במיוחד שהגיעה מאבישג שממש לא ידעה להגיד איפה היא נמצאת ורצתה שננחש תוך כדי שהיא צורחת: איפה אני????????? אני לא יודעת איפה אני????....פקק....כפרים ערביים....לאן אתה מביא אותי?...חציתי את הקו הירוק...הכל בגללך...זה לא מצחיק להתקע עם ילדה בת 6 (שעליה עוד יסופר ויתואר)....השתגעת? שאפתח חלון ואשאל? יחטפו אותיייייייייייי ביננו? אני הייתי יותר בסכנה באותו רגע מאשר היא...סכנה ממנה!!!! בסוף כולם הגיעו בשלום והתקבלו באהבה במעונם החם והיפה של משפ' זריהם. בהתחלה,כמובטח היה מינגלינג קצר מאוד (כולם כבר ידעו מי הוא מי -אם מהכרות קודמת או דרך הפורום) והמינגלינג כלל ברובו הסברים לדבי,מה לכל הרוחות פירוש המילה הזו בכלל...חחחחחח כל אחד הוציא את מרכולתו או יצירותיו: *שקד הביא בובת מוט של מלך,מפלצת סגולה ובובת כפפה של חזיר שאת כולן הכין בעצמו *זכינו להכיר את מעשה ידיו של מאור שכללו את: זובי הזברה,אלפרד,אריק (כן,כן אריק של בנץ),בובת שולחן של מכשפה מפחידה ומפוסלת מספוג ואת ז'אק המופרסם והמוכר לכולנו מהפורום. *אבישג הציגה לנו את הבובות מתוך ההצגה "להציל את הכדור הגדול" ועוד קודם לכן את הבובה הפרטית שלה: נעמי המדהימה בת ה6 שהצטרפה אלינו ולדעתי נוצר פה רומן ביננו....הייייי מה אתם צועקים??? היא התחילה איתי קודם....ילדה עם טעם טוב!!! *ניר (טל) חדש הביא את בובת הגרב הראשונה שנאלץ להכין תוך ייסורים קשים,לטענתו,במסגרת הלימודים,עוד בובת מקל ארוכת אף ששכחתי את שמה (סליחה ניר) שמתברר שהיא מפורסמת ויש לה אפילו פייסבוק...פששששש ניר גם השקיע והביא מחשב נייד עליו ראינו קטעים מחזרה מצולמת של ההצגת המריונטות שלו: "סינדרלה" והכרנו בפועל את בובת סינדרלה (בשלב שהיא עוד ליכלוכית) שגם היא הגיעה למפגש! על אותו מחשב ראינו גם תמונות של בובות שיוצרת חמוטל -peyoula בשבילכם ותמונות מתוך הפקה שעשתה עם ילדים בספרד ואני הבאתי את מוריץ בובה בגודל אדם (להלן: הגוויה...הסבר במילון המושגים שיצורף בסוף) ואילן הביא את עצמו ואת שפע בדיחותיו ותגובותיו השנונות והקורעות שהוציאו מאיתנו פרצי צחוק לא מעטים וגם עדכן וסיפר לנו דברים שלא ידענו מהתחום ובכלל.. כפי שהבטחתי לחברים וללא הודעה מראש או אישור מדבי (שקראה על כך בפורום ונאלצה לנקות בהיסטרייה את הקומה) קיבלנו סיור מודרך בממלכה שלה הנמצאת בקומה השניה וכוללת: חדר ופינת עבודה משרדית חדר נוסף ובו ראינו את התפאורות והבובות המקסימות של "יום ההולדת של דובי דודו" ובובות שונות שחלקן מופיעות בהצגותייה האחרות וחלקן כבר לא ושמורות כמזכרת דלת נוספת הובילה אותנו לחדר העבודה והיצירה שלה שאתם בהחלט יכולים כמונו לפנטז על חדר כזה.....כל מה שצריך בובנאי! ואנחנו חיטטנו,הזזנו,נגענו,הפעלנו ושאלנו מיותר לציין שלמרות השולחן העמוס בעוגות מ ע ו ל ו ת,כיבוד ושתיה שעמד כל הערב וכל אחד לקח בחופשיות,גב' פיטריה לא הפסיקה להתרוצץ ולשאול: למה אתם לא אוכלים? תאכלו...תשתו...להוציא לכם פשטידות...מה עם אוכל?...אולי סנדוויץ... המופע המרכזי כלל 3 מופעים שונים: על שולחן האוכל (כמו שאמא שלה מופיעה) העלתה בפנינו תגלית וכוכבת הערב,נעמי,הצגה שהמציאה באותו רגע ונעזרה ב2 בובות שקבלה,בין שאר המתנות מדבי רק אומר שכל הנוכחים רצו לרכוש ממנה את הזכויות על הסיפור באותו הרגע... ו2 נוספים על ידי דבי שעשתה לנו הצגת חנוכה שלמה כולל תיאור המחזה,השירים,התפאורה,הבובות ותגובות הקהל ב3 דקות והשיא...דבי במופע סטנד אפ המתאר מצבים כגון: 6 מבנות משפחתה המרוקאית היושבות ותופרות לה תפאורה...מפיל,קורע,ענק, חמותה בעבודה ואמא שלה בחיי היום יום תאמינו לי, האישה לא זקוקה לשום בובה-תנו לה במה ריקה וקהל והיא כבר תראה להם מה זה.... את הערב סיימה החבורה בסחיבת שקים של בגדים ואביזרים שדבי תרמה למרכז בחולון כשאת השיירה מוביל אילן שסינג'ר אותנו
בקור להביא למכונית ,תוך שהוא משוחח עם החברים ודבי ואני הולכים וצוחקים כמו משוגעים תוך דיבור במבטא מרוקאי.... אתם יכולים לתאר לעצמכם איך הסתכלו עלינו השכנים של דבי שחלפו על פנינו במכוניות.... אז איך היה? תשפטו אתם,לנו היה אחלה מצטער על האורך אבל רציתי לתת לאלה שלא היו את התחושה שגם הם שותפים למפגש וחוץ מזה אתם ביקשתם...אז שעבדכם הנאמן לא ימלא אחר בקשתכם??? המילון המובטח שיעזור לכם להבין טוב יותר את המשפטים ה"מוזרים" שנכתבו היום ע"י המשתתפים בקרוב....