בוקר טוב

לילךנ1

New member
בוקר טוב

זקוקה לעזרה, בני הגדול יהיה בן שבע עוד שבועיים והשנה הוא לא רוצה עוגה עם דמות, או מירוץ מכוניות וכיו"ב אלא פאוור ריננג'רס. אין לי שמץ של מושג איך מציירים על בצק סוכר (כי אין לי יכולות לפסל פאוור ריינג'רס ובובות לא יענו על הצורך). האם זה מסובך או משהו שניתן להתמודד איתו ? אופציה נוספת שהוא העלה - הוא קורא לה "עוגת השבע" שזה אומר עוגה בצורת המספר 7 אבל מיוחדת. איך עוטפים ספרות עם בצק סוכר ? (עד היום עטפתי רק כמה עוגות עגולות) ואיך אפשר להפוך עוגת ספרה למיוחדת מאוד ? למישהי יש אולי תמונות או רעיונות ? אלפי תודות, לילך

net the jet

New member
תשובות= איך מציירים- יש מאמר מצולם עם הסבר

די מפורט. עטיפת ספרה - כמו כל עוגה, חשוב להקפיד לרדד עבה, להניח מעל ואז להתחיל להצמיד את הבצק לדפנות, פינות קודם.

לילךנ1

New member
עזרה נוספת

אולי יש למישהי תמונה עם עוגה בצורת מספר כלשהו מקושטת ? הבנתי שהיתה עוגת טלאים מדהימה (של אודליה ?) אבל אני לא מוצאת...

net the jet

New member
עוגת הטלאים היא לא מספר... בכל מקרה

תוכלי לראות אותה באתר של אודליה לגבי עוגה בצורת מספר, יש לי אחת שהעלתי פה פעם, וגם בגוגל בטוח יש תמונות.

peperony

New member
רק רציתי להוסיף שלי אישית היה קשה מאוד לעטוף

את העוגה. לפני כן עטפתי עוגות עגולות ומלבניות - ולא נתקלתי בקשיים. "הבחירה" בחיקוי הטלאים של אודליה היה בשל העובדה שהשכבה הראשונה הלבנה שבה עטפתי את העוגה נראתה גרוע כל כך, בכל כך הרבה נקודות שלא היתה לי דרך אחרת לקשט את העוגה בצורה יפה.

למעלה