בוקר טוב

בוקר טוב

יש לי גם (פרופיל וגם עמוד (אפשרות להפוך למעריץ ) יש אפשרות לסגור את הפרופיל , ולהישאר רק אם העמוד? ואם כן , יש אפשרות להעביר את כל החברים שיש לי לעמוד- כשאר אני סוגר אותו תודה מראש גיא

meital always

New member
../images/Emo214.gif דף מעריצים

פייסבוק מאפשרים לפתוח דף מעריצים (Page) גם אם אין לך חשבון אישי בפייסבוק. אבל במקרה כזה אתה תידרש לפתוח "חשבון עסקי" (Business account), לצורך כך פשוט תידרש למלא שם ותאריך לידה. החשבון העסקי לא נראה לעין לגולשים והם לא יוכלו למצוא אותך בו בחיפוש, וגם לך לא תהיינה בו אפשרויות רבות שקיימות בחשבונות הרגילים. המקרה שלך קצת יותר מורכב כי כבר יש לך חשבון אישי. אתה כמובן יכול לסגור אותו ולפתוח חשבון עסקי במקומו, אבל יתכן שבמקרה כזה הדף יסגר אוטמטית, כי הוא מתבסס על החשבון האישי הזה, זה תלוי בכמה גורמים. כדי להימנע מהבעיה הזו, אני ממליצה לך למנות אדמין חדש לדף בנוסף אליך, כך שלאחר סגירת החשבון האישי עדין יהיה מנהל לדף והוא לא יסגר. ולאחר מכן לבצע את נוהל החשבון העסקי ולהצטרף מחדש לדף כאדמין. אין אפשרות להעביר את החברים מהחשבון האישי אל העמוד. בהצלחה...

תודה

אז כדי לודא שהבנתי נכון. אני ממנה אדמיין לעמוד אח"כ אני סוגר את הפרופיל ( אם תוכלי להסביר איך אני עושה זאת אני מאוד אשמח) אח"כ אני פתוח חשבון עיסקי , ואותו אני מצרף בתור אדמיין לעמוד ( ע"י האדמיין האחר) העמוד רשום בתור עמוד עיסקי , זה משנה משהו? תודה רבה

למעלה