בוקר טוב!!!

naviguide

New member
זקוק לעזרה - טכס חתונה

זקוק למידע לגבי כנסיות פרבוסלביות בירושלים שניתן לערוך בהן טכסי חתונה

צריך עזרה

לכל באי הפורום שלום וברכה במסגרת קורס שאני עושה באוניברסיטה בנושא אתיקה רפואית נתבקשתי לערוך סקר ברצוני לראות האם יש הבדל בהשקפה בין נוצרים מוסלמים ויהודים בנוגע לביצוע בדיקות גנטיות אשמח אם תוכלו לענות על הסקר הקצר המצורף ולשלוח אותו לכתובת המופיע על גבי הסקר תודה רבה

lion 7

New member
לפנות לפטרירקה היוונית אורטודוקסית

שם , דרך מספרי בזק

סורי אבל,

לא הבנתי מה הקשר בין אתיקה רפואית לבין הסקר שאתה מבקש. אשמח להסבר יחזקאל בשם ישוע המשיח

אשמח להסביר

אתיקה רפואית הינה נושא נרחב אשר אוגד בתוכו גם שיטות ומכשירים חדשים. כחלק מזה והנושא שבו אני מתמקד הינו מכשיר אשר מאפשר לבן אדם להיות חשוף לבעיות גנטיות שלו בדגש על סרטן השד השאלה האם זה נכון מוסרית שיופץ מכשיר כזה - שמחד מאפשר לאנשים לאבחן בעיות עתידיות שעשויות לקרות להם. אבל מצד שני כיצד ניתן לחיות בצורה כזו בא האדם מתכונן למחלה שאולי (לא בטוח!) תגיע - מה עם תפילה והשגחה עליונה? ומי מרוויח ממכשיר כזה? האם זה אינטרס של האנשים הפשוטים או דוקא של חברות ענק - דוגמת חברות ביטוח חיים לדוגמא? כיום יש צורך שרופא יפנה ליעוץ גנטי - האם זה חשוב שרופא יפנה? או שמא זה רק הליך בירוקרטי בשביל לחסוך כסף? שוב תודה רבה מקווה שההסבר שלי עזר להבנת הקשר

1ysrat

New member
בוקר טוב!!!

מתי ה 38 "שְׁמַעְתֶּם כִּי נֶאֱמַר 'עַיִן תַּחַת עַיִן, שֵׁן תַּחַת שֵׁן'. 39 וַאֲנִי אוֹמֵר לָכֶם שֶׁלֹּא לְהִתְקוֹמֵם עַל עוֹשֵׂה הָרַע. אַדְּרַבָּא, הַסּוֹטֵר לְךָ עַל הַלְּחִי הַיְמָנִית, הַפְנֵה אֵלָיו גַּם אֶת הָאַחֶרֶת. 40 מִי שֶׁרוֹצֶה לִתְבֹּעַ אוֹתְךָ לְדִין כְּדֵי לָקַחַת אֶת כֻּתָּנְתְּךָ, הַנַּח לוֹ גַּם אֶת מְעִילְךָ. 41 וּמִי שֶׁמְּאַלֵּץ אוֹתְךָ לָלֶכֶת אִתּוֹ מֶרְחָק שֶׁל מִיל אֶחָד, לֵךְ אִתּוֹ שְׁנַיִם. 42 תֵּן לַמְבַקֵּשׁ מִמְּךָ וְאַל תִּפְנֶה מִן הָרוֹצֶה לִלְווֹת מִמְּךָ." ממש יפה איך הפסקים האלה ניפתחים לי על הבוקר אחרי כל מה קורה לי בחיים ימים אחרונים אבנינו איתנו !!!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב../images/Emo42.gifאמן אבינו איתנו

ואם הוא איתנו מי נגדנו
הללוייה

למעלה