בוקר טוב

לים34

New member
בוקר טוב

היי תמי,פתחתי הודעה חדשה כי השירשור שלנו התארך מידי
. אני שואלת לגביי ליסה,כתבת לה שהם מתאימים חוץ מזה לא ממש הבנו את התשובה,אז הנה כמה שאלות: האם הם זיווג והוא האחד שלה,האם הקשר מוביל לחתונה והאם יהיה להם ילד משותף,מה מהות הקשר? מה היא צריכה לעשות בכדי להתנהל עם הקשר נכון,כי יש לה המון חששות וספקות לגבי הקשר? כיצד היא יכולה לנסות לשקם את הקשר עם ביתה עדן. ולגבי הבן שלו ,אז כתבתי שהפיגור הוא קל,אך לאחרונה יש הדרדרות,ולא הוא לא נמצא בשום מסגרת,רוב היום בבית,האם מסגרת תעזור לו? ליסה בת אסתר 02-03-1976,איציק בן רוחמה 17-01-1966,הבת שלה עדן והבן שלו אלירן. ושוב תודה על הכל

טוב קודם הבן....שלו,

כן יש מן הוסטלים שמאפשרים לחיות לגור לעבוד...בתוך קהילה של מוגבלים כמותו אני לפעמים עושה הדרכות בכזה דיור מוגן..ברמלה ...ובאמת שנראה שזו האופציה האידאלית..כי זו קהילה שחיה במקום נעים ונקי..ומלא פעילות מתאימה לבעיה ויש השגחה רפואית וסיוע נפשי..וזה מוריד לחץ מהמשפחה ומהנער שסובל אף הוא. אני בטוחה שקיימים נוספים שיבררו על דיור מוגן באיזור שלהם..או במקום שיאפשר קיום מכובד. זה קודם כל. וגם: ליסה בת אסתר 02-03-1976,איציק בן רוחמה 17-01-1966 הם עדיין בשלב קצת ראשוני של הקשר..הם לא מספיק למדו לבטא רגשות..וזה מפני ששניהם נושאים חבלות מזוגיות קודמת.. הם מתאימים..הם צריכים לעבוד על השיתופיות בניהם ועל האמון..זה לוקח זמן לעיתים יותר..לאחדים... תראי הצעתי היא לקחת את זה כמו שאומרים One stap at a time...צעד צעד ולקבוע סדרי עדיפויות..עדן היא המקום הראשון ! בסדר העדיפויות..להקדיש לה.. לטפל בנושא הנער שצריך פתרון..הם עד גיל 21 במסגרת והניתוק ממנה יוצר קושי לכולם... והזוגיות..להנות ממנה לנסות לקבל את השוני ואם זה לא יעבוד..אז לא בכוח אבל יש שיעורים שלא צריך לדעת את סופם..לא מעוניינת לנבא נבואות שאין בהן טעם..לכל דבר סיבה הרי..שתחשוב על חייה ומדוע השיעור הזה ניתן לה יותר חשוב!!!!

לים34

New member
תמי יקרה

היי תמי,האם תוכלי להסביר למה התכוונת במשפט הזה הם עד גיל 21 במסגרת והניתוק ממנה יוצר קושי לכולם...תודה

שלמוגבלים מאריכים את הלימוד

במוסדות החינוך המיוחדים לעד גיל 21.. שם יש תעסוקה וסדר יום והרגלים...להיות נער מוגבל ללא מסגרת זה ממש מקשה על כולם עליו..שהוא חש מנותק לבד..ללא תעסוקה.. למשפחתו שצריכה לתמוך לעזור..להוות מסגרת..

למעלה