בוקר טוב !!!

• פותח הנושא KOBIK
  • פורסם בתאריך

KOBIK

New member
בוקר טוב !!!

התעוררתם? תגידו בוקר טוב יאלה .... הרבה שמחה לכם קוביק

sagi.exe

New member
פורומים לא נועדו לבוקר טוב...כי...

בוקר טוב זה זיוני שכל והרי פורומים לא נועדו כדי לזיין את השכל אלא להגיד דברים עמוקים וחשובים. אם היית אומר צפרא טבה עליכם חברי היקרים מה מצב זיהום האויר בחיפה, אז ! ורק אז ! זה לא היה זיון שכל והיה ראוי לתשובה, אך כיוון שלא כך אמרת , הרי שאמירת בוקר טוב בלבד הינה זיון שכל ואין מקומה בפורומים נאורים. ראה הוזהרת. ו.............בוקר טוב .... ה ו פ ה

חחחחחחחחח........

ו..... עכשיו כבר צהריים טובים איש יקר גדול חסיד אומות העולם צדיק בעל שני ראשים שכמוך...

ואם כבר חושבים על זה...

שהרי כל גבר הוא בעל שניה ראשים!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (נראה אם את זה הוא יבין)

KOBIK

New member
לא ממש שאלו אותך .....

ואם לא בא לך ליקראו את העודעות של בוקר טוב וכאלה אז יאלההההההההההההההההההההההה תזיז את עצמך מהר טיק טק אני לא ההיתי פ הלזיין לך את הצורה (לא היה לי מחשב אבל חכה חכה ) אני פה כל יום ואז ניראה אותך מה תגיד על זה אז קודם תפנים ואז אני יגיד לך עכשיו : יום טוב לך ורק טוב (נירגעתי קצת) איך אתה מרגיש אני רק חושב שאם משהו ל א מוצא חיין בעינך את/ה יכול להגיב קצת יותר רגוע ויותר סובלני זהו כל מה שייש לי להגיד לך יאלה רק טוייייבבב ובהצלחה לך ולכולםםםםםםםםםםםםם ביי אאנישים טובים שימרו על עצמכם מיפני בני האדם הם ניסו אותי ........ ממני קוביקול מצחיקול!!!!

אחה"צ,ערב טוב/ים!!!../images/Emo171.gif

מה המצב אנשושים????????? הכל טוב????????????? איך עבר עליכם היום הזה? יום שלישי 2/7/02 ??????? (עוד 12 יום הגיל שלי מתחלף,ככה מעצמו) הידעתם?! אני מדברת כל הזמן על מומולדת שלי.......אבל ידעתם שבן אדם חוגג יום הולדת רק פעם אחת בשנה? וזה בעצם יום היוולדו!!! אז עוד מעט אני אחגוג 19 שנים ליום היוולדתי....
יאללה חבר´ה שיהי לך המשך שבוע מקסים!!!!
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
אופסססססססססס......./images/Emo9.gif

ידעתי שהניק הזה יעשה לי רק בעיות.

tankgirl21

New member
מקפיצה כי......

התגעגעתי לילדה הכי יפה המקסימה.... חמודה.................... שלי.................... איפה היא?

אני פה......אבל בטח את כבר לא.../images/Emo7.gif

אחותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ´געגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז רק שתדעי שאני תמיד פה...אם לא פיזית אז רוחנית..
אוהבת מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולא לשכוח עוד 10 ימים!!!!!!!!!
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
המממ.....

מעניין מה אני צריכה לא לשכוח..... אה חפיף שטויות זה לא כאילו שיש פה למישהי יום הולדת והיא הזכירה את מאה אלף פעם.....

למעלה