בוקר טוב.

העין3

New member
בוקר טוב.

ישבתי ושחבתי וגם קצת שאלתי... שלום לבאי הפורום... ראשית תודה לכם על השרשור הנפלא שמרתי אתו ומעריך כל אחד ואחד שכתב בו דברים. לקחתי לי כמה ימים של חופש מהפורום ובימים האלו הקדשתי את עצמי למטופלים ותיקים וגם קצת לילדים שלי שבאו לבקר אותי. פגשתי את הילה הבת של רונית וישבנו יחד לגלידה... הילה סיפרה לי שהיא כל ערב קוראת בפורום הזה ובין היתר היא קראה את הדברים שלי ואת השרשור שפתחה לאונרדו בשבילי ... היא לא לשאלה שאלות אבל אמרה לי רק דבר אחד ... " כשהייתי חולה לימדת אותי שאנו בוחרים לנו מה להיות ואיך להיות ... וזאת אומרת שאתה בוחר עכשיו להיפגע" ולא כמו המבוגרים הילה אמרה ומיד עברה לשיחה על הקייטנה ועל הגלינה שהולכים לאכול... ומבלי לדעת מה היא עושה אבל היא קברה לי שאלה בתת מודע והמשיכה הלאה ... באותו היום בערב כבר נסעתי לערד למקום שנקרא המצפור ... יש שם מין שולחן מאבל עם כסאות מאבן וזה נמצא עם מצוק באמצע הוואדי ... אני אוהב לשבת שם בלילה ולתקשר מפני שלדעתי יש משהו מיוחד במקום הזה. ישבנו שם המדריכים שלי ואני במשך כארבע שעות בלילה (מאחד עשרה בלילה עד שלוש) ... ובסוף התקשור הארוך הזה חזרתי לתל אביב (נסיעה של שעתיים בערך) והתחלתי לשחזר... עד תל אביב הבנתי כמה דברים אבל לגבי הפורום הבנתי דבר פשוט... אני אמשיך בדרכי וללא שום ספקות בדרך שלי ... וכל מי שפונה אלי מבלי לבקש שלא לפרסם את הדברים בפורום אני חופשי לפרסם את הדברים... אני אמשיך לתת מעצמי מבלי לדרוש או לקבל תמורה ,תשלום או מתנות... זאת הדרך הנכונה לי. אני גם יודע שהשנה זאת שנת הזוגיות שלי ולכן אמצע וכמו שהילה אמרה לי בדיוק... אולי אני זה שבוחר להיות ללא זוגיות ??? כי הרי אנו בוחרים לנו את הגורל ולא הגורל בוחר אותנו. יום טוב לכולם ותודה על השרשור הנפלא (שהיה קצת מביך עבורי) ערן.

קיסרית01

New member
יש ../images/Emo52.gif אם נפגעת ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה שחזרת אלינו זו השנה שלך !!! אני מרגישה את זה !!! והכוונה השנה העברית מראש השנה. יש לי אינטואיציות חזקות מאוד אני לא מתקשרת, אני רק חובבנית אבל אני מרגישה ומאחלת: מי ייתן שזו תהיה השנה הטובה ביותר שהיתה לך עד כה - והכי פחות טובה מאלו שנכונו לך בעתיד - א מ ן

ברוכים השבים!

כנראה שבאותה מידה שאתה נשלחת לעזור לידלה היא נשלחה לעזור לך להבין דברים מסוימים...
כמה טוב שחזרת

נסעת למיצפור,הא??../images/Emo189.gif

|לא יכולת לקרוא לי????? כבר שנה אין לי ממש בית שם להגיע אליו,
על המיצפור לא חשבתי... אכן סוג של בית...שייכות.. בתיאור שלך ממש הרגשתי את עצמי לרגע שם.. הצצתי פה רק לראות אם חזרת,ושמחתי שכן,קודם כל בשבילך. יום מבורך ומלא אור, לילך

rasha911

New member
ואו, נפלא! ../images/Emo229.gif../images/Emo20.gif

אתה שם לב ערן שנתת לכולנו שיעור מאוד חשוב לחיים פה???? שמיחה שחזרת לפורום
עכשיו נוכל להמשיך להציק לך
האהאהא... ואתה יודיע מה.... אישית... אמרת משפט בסוף מאוד דיבר אלי: "אולי אני זה שבוחר להיות ללא זוגיות ??? כי הרי אנו בוחרים לנו את הגורל ולא הגורל בוחר אותנו." את האמונה במשפט השני תמיד אימצתי.... אך לא ידעתי שאני בוחרת להיות לבד טוב! עכשיו אני יודעת
וצריך לתקן
בהצלחה בכל דרך שתבחר ערן היקר
"המכשפה הרעה"
רשא

גן סמוי

New member
כאחת שנטלה לצערה חלק בכל הסאגה

גם אותי זה לימד לקח חשוב בכל אופן , אני שמחה לשמוע את המסקנות שהגעת אליהן
בהצלחה בהמשך ותמשיך לעשות טוב לאנשים

רותי 11

New member
ן אני שמחה לראות שחזרת

ואין כמו הילדים התום שלהם אין עליו הם קולעים והם כל כך נקיים שזה מדהים בכל אופן אני שמחה שהילדה המדהימה הזאת הצליחה לגרום לך לחזור אלינו תמשיך בדרכך האוהבת , משמיים בטח ובטח מחזירים לך כפליים.

תיקתק1

New member
כקוראת סמויה כאן- הצלחת אתה להוציא אותי |בנדנ

מהארון רק כדי להגיד לך שאני שמחה על החלטתך אןהבת לקרוא אותך. מתה ליצור איתך קשר -אבל מפחדת. שיהיה לך רק טוב בחיים.אתה
.

leikin

New member
ערנוש

מוסיפה לכל השמחה שכולם כבר כתבו לך. העלת לי חיוך ברגע שנכנסתי לפורום!! אני ממש שמחה! :)

תבורך על עזרתך ערן../images/Emo13.gif

אבל תבדוק עם הבריאה, מה עליך ללמוד. ישבתי בשקט, צופה מהצד. אתה מבקש זוגיות ? אתה צריך ללמוד לקבל, גם את מתנת האל ...תחשוב על זה. מאחלת לך כל שתבקש ! זה שאדם בעל ממון, למרות שהאנרגיה היא אין סופית, אתה בוחר לך את הגורל. האמת, אני נהנית מטלפון כשעזרתי למישהו , כי זה קורה לי כל הזמן. וכשאני מלמדת תיקשור, אני מלמדת לקחת תמורה . כי אחרת האנרגיה שמעבירים ומרימה לזמן מוגבל, מתפוגגת... תחשוב על זה . זו רק דעתי, מנסיוני. היום חזרתי מהדרכת תיקשור, מישהו שיוצר רהיטים, הוא עשה זאת בהתנדבות, פעם ראשונה הוא הבין מה קורה לפרנסה שהופכת להתנדבות. וגם אני 7 שנים לעיתים מטפלת/מתקשרת ללא תשלום, בהתנדבות, במקבל לזה שמתפרנסת מזה, ולא מרגישה לספר לכל העולם , אני בשביל הידע הזה שילמתי מיטב כספי, ולא הייתי מוכנה לקבל בחינם . אז המשכתילקבל מתנות. באמונתי, הבורא רואה הכל, וגם את מתן הסתר שלי. ברכה אריאלה
.

privacy blocked

New member
ברוך השב ערן היקר מלאך שלנו ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ראית כמה שמחה אתה מביא פה לאנשים בחזרה שלך??
אמרו לי פעם שאפשר ללמוד מכל בנאדם... ילדים זה אידיאלי, כי הם רואים דברים אחרת... מדהימה הילדה הזאת
בכל מקרה ברוך השב... התגעגענו מאוד (אני אישית ובטוחה שגם כל השאר...)
שמחתי לראות שתמצא את הזוגיות שלך... מגיע לך להיות מאושר... מגיע לכולם, אבל לך במיוחד
אני מקווה שתמצא מישהי מדהימה ונפלאה כמוך עם יכולות נתינה כמו שיש לך
, עם אהבה גדולה ושמחת חיים, שתעשה אותך הגבר הכי מאושר עליי אדמות
שיהיה המשך יום נפלא ומדהים...
אגב, שלחתי לך
מסר בפרטי, אני לא זמינה בטלפון שלי כרגע, אז מאוד אשמח אם תוכל לענות

למעלה