בוקר טוב

תות 50

New member
בוקר טוב

אז ככה - אני ביום מנוחה ואני ממש לא רגילה לזה, עדיין קמתי מוקדם אז ישבתי קצת עם בעלי והיה נחמד לפתוח איתו את הבוקר ( בדרך -כלל אלה שעות האימונים שלי, ככה שלא יוצא לו לראות אותי בשעות האלה- הוא היה בשוק :-
"את באמת לא הולכת למכון היום????" , ), זה לא קל אבל הרגל מאותת ואני מנסה להיות סבלנית . רק רצתי לשתף בנות שבאמת מבינות .
אה, ויש לי שאלה - אני רגילה להתעמל כמעט כל יום אירובי, שעה בערך פלוס מינוס, ככה שאין לי יום מנוחה אני אלא כל פעם סוג אחר של ספורט . מה שיגרת האימונים שלכן ? כמה ימי מנוחה יש לכם בשבוע ? איך אתך מחלקות את האימונים ? מה אתך אוכלות בימים שאתן לא מתעמלות ? מה אתן עושות בימי מנוחה ( האם אתן מטפסות על הקירות? ) ושאלה חשובה מאוד - אני מרגישה יותר רעבה בימים שאני לא מתעמת , מוזר לא? הרבה יותר קל לי לווסת את התאבון בימי אירובי מאשר בימי מנוחה ( כרגיל אני מוזרה, גם בזה ) יום מקסים לכולם
:- "ביום השלישי אמר ה' פעמייים כי טוב" - אז שהיה לכולנו יום טוב כפול שתיים

לוקחת יום מנוחה כשאני מתעייפת

ראשון, שלישי, שישי, שבת - שעתיים קונג פו - ואת זה אי אפשר לשנות (לפעמים מתבטל) מה שמשאיר שני וחמישי לריצה, אז אם יש לי כח אני הולכת על שניהם, ואם לא, פשוט לא. בד"כ אני מחליטה בבוקר אם זה יהיה יום ריצה ומנסה להתאים את הקלוריות, כלומר לאכול יותר את תפריט הדיאטה שלי (ירקות, לחם, גבינה לבנה). אם זה יום מנוחה שהחלטתי עליו מראש, ולא איזה גשם/יציאה בלתי מתוכננת, אני דווקא די רגועה. אני מבינה שזה "למטרה טובה", ובד"כ הגוף שלי באמת מותש ולא מתחשק לו להיטלטל בשבילי הפארק. אם התבטלה לי ריצה ברגע האחרון אני כן נהיית עצבנית, ואם אימון - אז בכלל כדאי להיות נחמדים אלי... בשבועיים האחרונים לא רצתי, כי הלכתי מכות עם אלת הירח במקום :) היה שווה... בזמן לימודים גם בימי מנוחה אני מפדלת שעה-שעתיים, רק כדי להגיע מפה לשם. עכשיו בחופש יש ימים שהגיחה הכי ארוכה מהבית שלי היא למכולת... ככה שאפשר להגיד שהנורמלי הוא בלי מנוחה בכלל, אבל זה נראה לי מאד הגיוני לאור היכולת שלי, שלקח כמה שנים לפתח. מכירות את זה שאחרי מנוחה השרירים נתפסים בלי סיבה? בהחלט מוציא את החשק לנוח...

zzebra

New member
היי תות

קודם כל תהני היום מהמנוחה.. שיגרת האימונים שלי היא 5 אימונים בשבוע (2 שחיה, 2 ריצה ואופניים אחד) וחוץ מזה אני רוכבת אל ומהעבודה באופניים (אבל זו ממש רכיבה קצרה). יומיים מנוחה. לפעמים אני רצה לבריכה במקום לרכב וכך משלבת עוד אימון ריצה. מה שממש לא קבוע זה הימים. אני לא מצליחה כמעט אף פעם לעמוד בשגרה, חוץ מהאופניים שזה אימון קבוצה קבוע, כל השאר זה מה שבא לי באותו היום וימי המנוחה מגיעים מתי שבא לי, משתדלת שהם לא יהיו יומיים רצוף אבל זה קורה לפעמים. (ראשון היה מנוחה ואתמול ממש לא היה לי כוח להזיז את עצמי. אז היה עוד יום מנוחה). לגבי אוכל, אם תראי שרשור קודם שלי, אני ממש לא מסודרת. מחפשת עכשיו תזונאית שתעשה לי קצת סדר.. יום מקסים גם לך
קרן.

susieada

New member
קרן - מעקב ../images/Emo13.gif

איך פתרת את סוגיית ההגנה של הידיים ועורף בדרך וחזרה מן העבודה? (ברכיבה על האופניים) סוזי

zzebra

New member
היי סוזי

מדהים איך את זוכרת הכל ושמה לב לכל פרט... מעיל הרוח היה סיוט כי ממש מזיעים בו (הוא לא נותן לרוח להכנס). אני עם חולצת הודו לבנה דקה כזו ישנה שהיתה לי בינתיים. הבעיה היא שהשרוולים שלה עד קצת אחרי המרפקים וזה לא מספיק. זה עדיף מכלום בינתיים עד שאני אמצא כזו יותר ארוכה.

susieada

New member
תודה על העידכון...

ומקווה שתמצאי חולצה דקה, כמו שאת רוצה, בקרוב! כל הכבוד על הרכיבה היומיומית לעבודה! סוזי

efroch99

New member
נו, אז איך עבר יום המנוחה?

שלי עבר בכיף, ביליתי זמן עם הבן זוג וזמן בית. לגבי השאלות שלך, חלק מהנושאים עלו לא מזמן. לגבי שגרת אימונים, כרגע אצלי הכל בבלגן, (כי הקרטה בפגרה) אבל בגדול אני שואפת ל - 2-3 פעמים בשבוע קרטה, 3-4 פעמים ריצה, 2 שיעורי פליאטיס/עיצוב. מכיון שהריצה זה בבוקר, ושאר הפעילויות לרוב בערב, אז יוצאים ימים שאני מתאמנת פעמיים - אבל דברים מסוגים שונים. אני מאמינה שעדיין ישאר לי לפחות יום מנוחה אחד בשבוע. ביום המנוחה שלי אני לרוב עושה קרמיקה, אז אני לא מטפסת על הקירות
בימים שאני לא מתאמנת, אני אוכלת קצת פחות חלבון מבימים שאני כן מתאמנת.

omaopa

New member
ביום מנוחה אני.....

נושמת לרווחה ומודה לאלוהים שיש לי יום שלא צריך לסמן וי ושאפשר לשתות בירה בלילה לפני בלי לדאוג שלא אוכל לקום בבוקר..... אצלי זה תלוי למה אני מתאמנת. בימים כתיקונם אני רצה 5 ימים בשבוע וכשאני מתאמנת למרתון (כמו עכשיו) אז 6. אני רק רצה והאימונים שאני עושה מספיקים לי די והותר. בתקופות פציעה אני גם שוחה ואופניים אבל שמחה מאד לעזוב את זה ורק לרוץ כשמתאפשר לגוף שלי. מבחינת אוכל אני אותו דבר כל הימים חוץ משבת שאז אני אוכלת יותר באופן כללי וגם יותר דברים אסורים כמו בורקס (אהבה גדולה שלי) וגם עוגות ונשנושים וחלווה. אני מתרצת את זה בכך שבשבת אני רצה את הארוכה אבל האמת היא שכמו יום המנוחה, חייבים לשחרר לפחות פעם בשבוע. אי אפשר כל הזמן להיות במשטר. מזה סיביר פה?!

למעלה