בוקר טוב

gils33

New member
בוקר טוב

הבן שלי בן 10 וביום שישי ביקש לעשות עגיל והסכמתי,הסכמתי כי לי לא הרשו עד גיל 16 וגם אז עשו לי סנקציות נוראיות... אבי לא נתן לי להכנס הבייתה עם העגיל,רק אם הורדתי אותו לפני.... באיזה גיל תרשו לילדים שלכם לעשות עגיל? קעקוע? כל מיני שגעונות של שיער? אם בכלל תרשו? מה אתם אומרים,האם אנחנו נאורים מספיק כדי להרשות להם,האם זה קשור לנאורות?

זה לא תלוי גיל, זה תלוי נימוק

ביום שזה יהיה יותר מ'בא לי', העניין יישקל ברצינות.

gils33

New member
אני דווקא חושב

שיש עניין של גיל,האם בגיל 10 תתני לבן שלך לעשות קעקוע לדוגמא? תאמיני לי - יש להם נימוקים מעולים.

צריך להיות לו נימוק מעולה כדי שאסכים בגיל 10

אני לא מטילה וטואים, אבל מצד שני - קשה לשכנע אותי.

liza26

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

כל הכבוד על האומץ
מרשים בבית הספר לענוד עגיל ?(יש כאלה שאוסרים על בנים ) לגבי הבנות שלי- יכולה לענות שלגדולה- עשינו כבר בגיל 3 . ולקטנה - נרא בא לי לעשות עכשו כי כולם חושבים שהיא בן....
אני חושבת שיש הבדל בין עגיל לקעקוע כי עגיל תמיד אפשר להוריד, החור יסתם ועוד שגעון עבר קעקוע זה דבר קצת יותר בעייתי ולא חושבת שבתור קטינות ארשה להם לעשות קעקועים (למרות שקעקוע קטן ועדין זה דבר יפה בעיני) שגעונות בשיער וכאלה- תלוי עד כמה אפשר אמא צבעה לי את השיער בגיל 16 - חינה ופסים וכאלה שיער זה דבר שגדל ואפשר לספר וזה גם שגעונות חולפים - כמובן כל עוד ירשו במסגרות שהן ילמדו בהן העניין הוא שהן רואות כבר מעכשו שאני צובעת את השיער אז יכול להיות שזה יבוא מהן מתישהוא. אני מניחה שזה יהיה בסדר מבחינתי רק קעקועים זה דבר שהוא טאבו עד גיל מסויים

gils33

New member
תודה רבה - עם קעקוע

יש לי בעיה הרבה יותר גדולה למשל. גם מהקטע של החינוך,גם משהו מהדת שאסור בתכלית האישור,למרות שאני לא דתי. לא יודע למה - אני מוצא את זה יפה על אחרים ולא עליי או על הבן/בת שלי

AlonPe

New member
../images/Emo45.gif

קעקועים ואופנעים יהיו (כך אני מקווה) טאבו עד גיל 18, ואם תהיה לי מילה אחר כך, אז גם אחרי!!! כלומר כל מה שהוא, כאמור בלתי הפיך או מסוכן מדיי! עם עגילים אין לי שום בעיה, למרות שלא נראה שתבוא דרישה כזו מצד הבנים! (
ים) הקטנה אוטוטו בת 3 ועד כה זה פשוט לא עלה. אם היא תרצה ותבקש - נעשה לה חורים, אבל לא לפני כן.

gils33

New member
לגבי הבנות אין בעיה

עם עגילים אבל בנים וקעקועים,באיזה גיל מתחילים - אם בכלל.

hirshfe

New member
אני עוד רחוק מזה

אבל לא נראה לי שאי אמנע, כל מה שהפיך. רק אני אוודה שהילד יודע במה זה כרוך ואם אני אראה שהוא מבין אז יאללה

akavishon

New member
אני לא רואה את עצמי מאשר לילדים שלי לעשות

קעקועים. בטח ובטח לא בגיל העשרה שהם מאוד מושפעים מאחרים ולא תמיד עושים את הקעקוע מהסיבות הנכונות (יש בכלל סיבה נכונה לקעקוע?) עם עגילים יש לי פחות בעיה כי זה הפיך ואפשר להתחרט, מה שאי אפשר עם קעקעוע.

gils33

New member
אתה חושב

שתצליח למנוע מהם את זה במיוחד בגיל העשרה בו הם מושפעים מה"חברה"? ולשאלתך - אני לא מוצא אף סיבה נכונה לקעקוע,אני לא מוצא מה אנשים מוצאים בזה חוץ מטרנד ומבחן אומץ. כמו -כן בגיל 60 להסתובב עם קעקוע על היד של צמיד או אותיות יפניות או בחורה מצחיק אותי קצת . אותכם לא?

akavishon

New member
אני מאוד מקווה שיקשיבו לי

גם היום, אנחנו לא מרשים לעשות קעקועים ממדבקות כי גם אני וגם אשתי מוצאים שזה מכוער. ולגבי קעקועים - גם לא מבין את זה. נראה לי מכוער.

gils33

New member
בקשר למדבקות קעקועים

אני התנגדתי נחרצות והצלחתי לזמן מה לעצור את זה,אישתי שיכנעה אותי שזה סה"כ מדבקות וזה יורד,לא הייתה לי ברירה,אז הסכמתי. הקטע המצחיק שאתמול אמרנו לבן הגדול ככה בצחוק,אתה רוצה לעשות גם בלשון ובגבה,אז הוא ישר נלחץ ואמר מה פתאום,מה פתאום. בקיצור ככל שאנחנו משחררים בכל הנושאים זה הופך להיות פחות אטרקטיבי.

motior

Member
בגיל שאני אהיה בטוח שהם לא יתחרטו על כך

כלומר - בערך 30
וביתר רצינות - לבת שלי עשינו עגילים (עגילים = חורים באוזניים, עשינו = אשתי לקחה אותה) בגיל 10. לבן שלי אני מניח שאסכים בסביבות גיל 12-13 - רק בגלל שאצל בנים זה פחות מקובל מאצל בנות ולכן יהיה לי יותר חשוב לדעת שהוא אכן יודע מה הוא רוצה. עם עגילים יותר קל לי מאשר עם קעקועים ופירסינג - אותם אני מקווה שלא ירצו לעולם.

למעלה