בוקר טוב.....

בוקר טוב.....

אח... איזה בוקר.... איזה יום.... איזה יופי.... מה שלומכם בבוקר מטורף זה? אני במצב שרוף (ראה ערך צלוי טוב) כן כן מישהי היתה בים, עשתה חיים מצ´וגעים ודאגה להישאר קצת יותר מידי בשמש אבל... שווה כל רגע... בכל אופן חברים יקרים... שיהיה לכם יום מקסים... ולא, לא שכחתי... ענתי... מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב עד 100 כ - 20..... אוהבת המון...

tankgirl21

New member
את פפפפההההההההההההה../images/Emo24.gif

אוהבת אותך
געגעתי אליך המונים שזה מדהים עד כמה.

tankgirl21

New member
אבאלה.....

קודם אמא ואח"כ אבא יופי של הורים סתאאם גם ככה הייתי ערה. אז כבר קמתי..... לפחות תפסת צבע יפה בלי פסים?

ללכת לחוף פלמחים....

ולתפוס צבע יפה בלי פסים את יודעת מה זה אומר? שכל הערסים של החוף יישבו לידך בלי סוף וישאבו לך את המוח לאט לאט... לא תודה!!!! יש צבע יפה.... יש פסים... (את ה"בלי פסים" אני שומרת לחו"ל)...

שובבה למה? מה עשיתי?

אני עושה משהו וזה רחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מפה אז מה רע בזה? אפ´חד לא יידע.... :0) (אם את לא תגלי...)

tankgirl21

New member
../images/Emo8.gif

בשוחד .... באיומים.... ובעינויים הכי קשים לא יוציאו את זה ממני!!!!!!!!!!!!!

מה הלכת?....

נטשת אותי פה לבדי? גרררררררררררררררררר... אוף אוף אוף.... מצ´עמם לי.... תעשו משו... =ה=צ=י=ל=ו=!!!!!

tankgirl21

New member
אוףףףףףףףףףף

לא היה משהו מעניין לא יצאתי אבל אחותי יצאה עד 2 בלילה ההורים שלי כמעט התקשרו למשטרה היה שמיייייייח

פורום....

אם לא תתעוררו אני אבוא אליכם ובאופן אישי אשפוך מים על כל אחד ואחד מכם... יאללה... תעוררו... טייגר איפה אתה? אני לבד פה.... ככה משאירים אותי ביומי האחרון?

tankgirl21

New member
אישה מדהימה שלי

שיהיה לך בהצלחה עם או בלי פסים. ואנחנו עוד נדבר.....
אוהבת אותך המונים המונים
סורי שנוטשת אבל חייבת לזוז אבל את יודעת איפה את יכולה למצוא אותי.

טוב טוב..... תנטשי אותי....

(עושה פרצוף נעלב) בסדר... לכי לך.... סתם סתם... שיהיה לך יום מקסים ילדה... מתה עליך....

tankgirl21

New member
אז זהו...

שהיא אידה את הפלאפון שלה אז היא לקחה את של אמאשלי אבל זה לא הפריע לה לא לענות או לפחות להודיע מה קורה איתה

../images/Emo24.gifבוקר מצ´גע לאחיותיי

תודה על המזל"טים אחיותיי המתוקות!!!!!!!!!!!! חולה עליכן! שיהיה לכן בוקר מצ´גע מלא בהפתעות והמון המון אושר!!!! שיהיה לכן ולכולם אחלה שבוע שבעולם!!!!!
LOVE ענת(שחוגגת היום מומולדת!!!
).

הלו הלו.....

מה שלומך ילדה יפה?.... איך עובר עליך המומולדת? מקווה שאת עושה חיים מצ´וגעים ובאמת... המון מזל טוב... חולית עליך....

חחחחחחח../images/Emo6.gif

אחותי חיים מצ´וגעים זה לא מילה................. אתמול השתנתי בתחתונים מרוב צחוק........
תקראי למטה את ההודעה מה שרשמתי שעשיתי אתמול.......ובמשך כל הסופשבוע הזה
אז איך עובר עליך היום עד כה????
LOVE ענת(שחוגגת היום מומולדת
).

למעלה