בוקר טוב

alti26

New member
בוקר טוב

1 . תודה על הברכות . 2. חזרתי הביתה אני מקורקע 13 יום לבית אני אהיה בבית חולש על דיסקים של דיוויד ודיסקים חדשים כמו אמיר דדון דיסק קיצבי מאוד רוק ישראלי . 3 כמו שאומר השיר כי את לעולם תשארי שיר אהבה ישן ............איך מכל החלומות נשאר חלום אחד חלום אחד קטן מוקדש למשהי מהפורום שעשתה אותי מאוד מאוד מאושר גם באם זה בsms ושיחות .......................... 4 ברכה אישית לדיוויד בשלבי הכנה יום מקסים בינתיים . דודי

SHANILIROY

New member
תהנה מהמנוחה ../images/Emo13.gif

מחכים לברכה שלך ביום שבת ..

davidaltman

New member
מחר אני מהנדס מילים

הפעם אין גרפיקה מתוחכמת כמו בשנה שעברה הייתי תקועה בבית החולים מצטער

davidaltman

New member
ברכה לאדם יקר דקות לפני היום הולדת

4/9/2010 לדיוויד ברוזה האדם המקסים יום בו נוצר אדם הינו יום מופלא, יום בו נוצר אדם מוטבע ייעודו. כנראה שייעודו של דיוויד שלנו היא מעבר ליצירה המופלאה, אותה הוא מטיב ליצור . יצירות של ממש ,מופלאות,מרגשות ומשיטות למחוזות רחוקים . המושלמות של דיוויד כאדם הינה מעוררת רצון לחקותו,אך נראה לי שבימינו אין אחד שישווה לדיוויד ביחסו לאדם אחר. הוא מתייחס אישית לכולם אכפת לו מסובבו.אני זוכר בצורה אישית את התייחסותו למעריציו בצורה אישית והאכפתיות מכל הדברים האישיים שאותם מעריצים חווים מהקטנים עד לגדולים שבהם. אז מה ניתן לאחל לבן אדם שניחן במעלות גדולות כשלו . שיהיו לך המשך של שנים יפות שזרועות ביצירות נוספות שיסחפו קהלים רבים ומגוונים,שאהבה תלווה אותך כתמיד ולנצח. דיוויד יקר שלנו לא הכביר במילים שיהיו לך שנים מאושרות ומעצימות שנות יצירה ושמחה תמיד מאחל בחום רב דוד אלטמן ,מודיעין

למעלה