בוקר טוב

• פותח הנושא shul1
  • פורסם בתאריך

shul1

New member
בוקר טוב

אני קוראת הרבה את פורום הזה אבל מעולם לא השתתפתי בו. אני חולה כבר שנתיים עם עליות וירידות אבל תודה לאל המצב מצויין ואני מקווה שישאר כך. יום נפלא לכולם

anat11

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מקווה שמצבך ישאר מצוין. טפו טפו. אפשר לשאול בת כמה את ואם את מטופלת באיזו שהיא תרופה? יום טוב, ענת

RomiVais

New member
היי שול, ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

מצטערת שלא יצא לי לברך אותך מקודם.. מקווה שתרגישי אצלנו כמו ב
את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך במידה ותרצי. שיהיה לך סוף שבוע נפלא והמון בריאות!!

משה2001

New member
../images/Emo39.gifשאלה לרומי החמודה

רומי מהיכן אפשר לקנות את הכריות מגלי תודה מראש מה שלומך איך אמך מרגישה אני מאוד מקווה שהכול בסדר איך אתם מסתדרים אם החום באילת

RomiVais

New member
היי משה! ../images/Emo39.gif <וכולם>

אני מבינה שאתה מתכוון לכריות ג´לי שאפשר להקפיא.. כדי להתקרר מעט בחום הנוראי.. אז יש כמה סוגים.. יש את היקרים שאם זכור לי נכון קנינו דרך ערוץ הקניות או איזה משהו דומה.. ויש פשוטות שאפשר להשיג בסופר פארם. אם אתה שואל ולא מוצא, אני אשמח אפילו לשלוח לך בדואר.. באמת בכיף!!! רק תגיד! שיהיה לכולנו סוף שבוע נפלא.. וקריר.. אני אוטוטו יוצאת לים.. כי נורא חם פה למשהו אחר. תבלו ותעשו חיים נשיקות...

משה2001

New member
לרומי קבלי את זה בתור תודה../images/Emo25.gif

אני ממש ממש מודה לך אני אנסה כל השבוע לחפש ואם אני לא מוצא אני אבקש ממך יפה לשלוח לי בדואר בכל אופן תודה

RomiVais

New member
בכיף! אל תהסס בכלל!! ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שתוך יום או יומיים זה יכול להיות אצלך כך שאם אתה לא מוצא רק תגיד וזה יהיה בדרך..

למעלה