בוקר טוב.... האמת שהלכתי לישון נורא מאוחר ואיכשהו קמתי הרבה יותר אנרגטית. מוזר , לא??
א אין לי שם יצירתי New member 25/2/12 #1 בוקר טוב.... האמת שהלכתי לישון נורא מאוחר ואיכשהו קמתי הרבה יותר אנרגטית. מוזר , לא??
א אור המוקשים New member 25/2/12 #2 זה קורה לפעמים שמתי לב שדווקא בלילות שאני ישנה פחות, אני לפעמים קמה הרבה יותר ערנית מלילות שישנתי המון. מה שכן, בערב אני צונחת. בכל מקרה - כבר לא בוקר, אז שיהיה אחלה יום!
זה קורה לפעמים שמתי לב שדווקא בלילות שאני ישנה פחות, אני לפעמים קמה הרבה יותר ערנית מלילות שישנתי המון. מה שכן, בערב אני צונחת. בכל מקרה - כבר לא בוקר, אז שיהיה אחלה יום!
א אין לי שם יצירתי New member 25/2/12 #3 בקיצור..אני הולכת לעשות ניסוי עצמי: לחתוך קצת בשעות שינה ולראות מה קורה...אם זה יהיה משהו מעניין אני אעדכן
בקיצור..אני הולכת לעשות ניסוי עצמי: לחתוך קצת בשעות שינה ולראות מה קורה...אם זה יהיה משהו מעניין אני אעדכן
Purple Mushroom New member 25/2/12 #7 . אצלי כל יום זה כמו יום שבת עד שיאלצו אותי לקום ב 6, לחצי משרה שמתחילה ב8 או 9 בבוקר .
Purple Mushroom New member 25/2/12 #6 לילה טוב, ושבוע טוב זה לא מוזר. זה קורה לי כל יום (לילה). אני הלכתי לישון אתמול אחרי 2, אחרי הארי פוטר ואוצרות המוות חלק 1, ביס, עם שותף שלי. וקמתי בסביבות לפני 5, אחר הצהריים. סוף סוף, יש לי כמה דקות איכות בפורום. (מתחמק מחפירות)...
לילה טוב, ושבוע טוב זה לא מוזר. זה קורה לי כל יום (לילה). אני הלכתי לישון אתמול אחרי 2, אחרי הארי פוטר ואוצרות המוות חלק 1, ביס, עם שותף שלי. וקמתי בסביבות לפני 5, אחר הצהריים. סוף סוף, יש לי כמה דקות איכות בפורום. (מתחמק מחפירות)...