בוקר טוב

lemonade111

New member

איזה אדישות...
ברוך החוזר. קפה, תה, פיצה מאתמול?

Purple Mushroom

New member
1 וחצי, אני מנסה להפחית מ2

יש סוכר חום? ושיהיה קר.
תה ירוק, מזכיר לי את ל', שהציעה לי את זה, כשבאתי לראות את החדר בדירה הראשונה מחוץ לבית של אמא שלי, ליד קניון רמת אביב,
נדמה לי שהחדר עלה איזה 200 או 250 דולר לחודש, שהיה אז קצת יותר מאלף ש"ח, לחדר. יחסית לעכשיו זה זול או לא זול?

lemonade111

New member
יחסית לעכשיו זה נראה לי מאוד זול

אני חושב שבת"א עכשיו זה לפחות 1500 ₪ לחדר.

ולעניין התה, בטח שיש סוכר חום, למעשה זה רק מה שיש, זה סוכר שלא מזוקק בנפט וקצת יותר "מלא", אני יתן לך חצי כפית כדי שתתחיל להתרגל, בלי שתדע
, המצב האופטימלי זה לשתות תה בלי סוכר, סוכר לתה זה כמו תוספת לטעם כמו שמוסיפים מלח לאוכל אבל אין בו צורך מהותי. אני שותה עם 1 סוכר חום.

Purple Mushroom

New member
אוי, נו. (סליחה על החפירה)- בריאות :! :....

כן, נכון, 2 תגובות: 1. לגבי הדירה. זה נכון. עכשיו יותר יקר, כמו החדר שלי בדרום תל אביב, המחירים עולים, אין מה לעשות, אינפלציה.
2. לגבי הסוכר חום, מסכים לקחת ממך סוכר חום. (למרות שאני קונה סוכר לבן, כי זה יותר זול). אבל לגבי מה שאמרת על הסוכר, גם לתה, וגם לקפה וגם אפילו לשוקו. (חינוך קלוקל, שלא מצליח להפטר מההרגלים האלו, גם אחרי 30 שנה):
זה קצת מרגיז אותי. כי זה עצות של סבתא שלי ואמא שלי, שתיהן נשים שעברו מזמן את גיל ה60 (אמא שלי עדיין יכולה לכתוב בפורום שישים פלוס, וגם כבר גימלאים יוצאים לדרך).
אני עדיין לא בן שישים, ואין לי בעיות של לחץ דם, או כלוסטרול או דברים כאלו. (למרות שכבר שנים לא עשיתי בדיקת דם, לא יצא).
תן להנות מסוכר. אנשים, שוטפים לכם את המח, עם יותר מידי בריאות. סוכר זה לא דבר רע.
גם אומרים שקפה זה רעל, כבר כל דבר לא בריא ומסרטן.
לפחות אני לא מעשן, ושותה מידי פעם אלכוהול.
שותה הרבה מים. (גם אומרים שאת המים בברז מרעילים), והרבה נוזלים.
יש לי בעיה עם תזונה. שלי קצת לקויה, וצריך לעבוד על זה. (ממש צריך נס
בזה),
אבל יחסית אני עדיין צעיר ובריא. לא צריך להגזים עם הפחות סוכר הזה.
סליחה, אבל עלית לי כאן על נקודה רגישה מאוד.. סליחה לימונדה.
. יהיה בסדר.

אלון א.
=] .

lemonade111

New member
לא סתם קוראים לי לימונדה

נראה לי שפתחתי את הכינוי הזה במקור בשביל לכתוב בפורומים בנושאי תזונה.

Purple Mushroom

New member
אה. יפה מאוד.

אבל עדיין, לא מסכים איתך בעיניין הסוכר. יש לך דיעה אולי יותר מידי זהירה. או דיעה של איש מאוד מבוגר. (בגיל של אמא שלי,וסבתא שלי).
אבל , היי, זאת רק הדיעה שלי.
אפשר להסכים שאנחנו לא מסכימים, ולסגור את התת שרשור הזה, שדי התפתח מכלום.
(מה לשתות?).
אני עכשיו סיימתי לשתות שוקו ישן
. ושותה מים. ותיכף מכין לי קפה
. ונשאר בפורום .(או בגימייל). מתוכנן עד 4:00- ואז ללכת לישון, (להרדם אחרי 3 שעות, ב 7:00). מעניין מתי אקום מחר. מחר יום חדש. חגיגה של חופש ובריאות.
.

למעלה