בוקר טוב!!!!!!!

a v i v a

New member
בוקר טוב!!!!!!!

היי, אני חדשה כאן, היגעתי במקרה, קראתי והתאהבתי. יש לי שאלה בנושא של חומרים לפיסול: האם קיים חומר שאין צורך לשרוף אותו בתנור? בכלל, אקבל בברכה ובתודה כל אינפורמציה שתתנו לי על הנושא הזה אההה, וגם היכן אפשר להשיג חומרים לאומנות שימושית באיזור הצפון? אני גרה באיזור העמקים, (רמת ישי, טבעון,נצרת) תודה אביבה

av_i_va

New member
בוקר טוב גם לך../images/Emo24.gif

וברוכה המצטרפת. חומר חדש לפיסול יצא לשוק לא מזמן. קרמיקל. ניתן להשיג בכל החנויות למלאכה. יש צורך לשרוף את העבודה אבל מספיק בתנור ביתי. הוראות מדוייקות על גבי האריזה. חנויות טובות לחומרי יצירה תמצאי בחיפה, בלב המפרץ ובקריות. באזור שלך המבחר דל מאוד. אבקש שוב מכל המשתתפים לעדכן לוחות מודעות - על פי הסעיפים השונים.

עינתפ

New member
בתור תושבת המקום שמדיי פעם

קופצת לשם,(המבחר דיי דל ויקר) תבדקי קודם בפני לי ברחוב הרצל בחיפה. נפתחה חנות חדשה ברמת ישי המקום של איריס אני חושבת, נמצא בקניון. מחירים דיי סבירים, שלל של מוצרי עץ וחרוזים. עינת

popo11

New member
הרושם שלי מהחנות בהדר

הוא שהיא קצת יקרה, למרות שנראה שיש שם מבחר אדיר. אם כבר את מגיעה לחיפה, אז הייתי ממליצה לך לקפוץ לחנות פנינת האומן בלב המפרץ.

עינתפ

New member
מהתרשמות מהחנות בלב המפרץ

שהיא גם כן יקרה ופחות מבחר. תנסי את החנות ברמת ישי.

av_i_va

New member
אני רוצה לבקש שוב../images/Emo140.gif

כל מי שיש לו כתובות מתבקש לעדכן את לוח המודעות אבל להקפיד לרשום את הכתובת בקטגוריה המיועדת לכך.... איפה קונים! תודה

למעלה