בוקר טוב....

liata17

New member
בוקר טוב....

אזני המן, כל כך הרבה סוגים ומתכונים וכל כך הרבה חמאה!!!
אני מחפשת מתכון לאזני המן פריכים וטעימים אבל עם מעט חמאה, בשבוע האחרון הכנתי 3 סוגים של אזני המן וכולם עם טעם חזק של חמאה, שומני ולא נוח לעבודה.
אין לי בעיה עם מרגרינה או מחמאה, העיקר שלא יהיה עםמטעם חזק של חמאה.
תודה, ליאת.
 

navazi

New member
מתכון מוצלח לאוזני המן

גם אני לא אוהבת טעם חזק של חמאה
את אלה מכינים עם מחמאה והבצק ממש מוצלח ונוח לעבודה (וכמובן גם טעים)
לי אישית יש בעיה עם הריח של המחמאה אז אני מוסיפה קצת תמצית וניל כדי שתסווה את הריח

http://www.carine.co.il/htmls/page_2030.aspx?c0=14296&bsp=13107
 

liata17

New member
תודה לכן בנות יקרות....

אשמח למתכונים נוספים.
איך נקרא לכם המתכון הבא של רוני ונציה?

חומרים ל-55 עוגיות:
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
320 גרם (¼2 כוסות) קמח
50 גרם (1/2 כוס פחות כף) קורנפלור
150 גרם חמאה\מרגרינה קרה חתוכה לקוביות
2 חלמונים
100 מ”ל (1/2 כוס פחות 2 כפות) שמנת מתוקה
1 כף ברנדי
1 כפית תמצית או משחת וניל

מכינים את הבצק:
מעבדים סוכר במעבד מזון במשך דקה, כדי לטחון אותו מעט. קמח וקורנפלור.
מעבדים עוד דקה ומוסיפים חמאה\מרגרינה.

מעבדים למרקם פירורי ומוסיפים חלמונים, שמנת, ברנדי ותמצית וניל. מעבדים עד להתגבשות בצק.
עוטפים בניילון ומניחים לחצי שעה במקרר.

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

מעצבים ואופים:
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ”מ.
 
למעלה