בוקר טוב

בוקר טוב

( מנגב זיעה מהמצח ) בשביל להחזיר את הכינוי הזה הייתי צריך למחוק 5 דפים מהמסרים משנת 2010-2012 כשמרבית ההודעות של ממנהלי פורומים תחת הכותרת " הודעתך נמחקה לאלתר מהפורום " או נחסמת מהפורום " או " תירגע ומייד " ! היו זכרונות יפים.

אני רואה שאמיל זולה האופנובנק עדיין שורץ פה, לא הצלחתם לשלוח אותו לגלות במשך כל השנים האלה? קבל ח"ח על הדבקות במטרה והעקביות למרר לערבים את החיים, אוטוטו נעשה לך חגיגת לינצ' לכבוד השנה החמישית בה אתה מככב בין שורות פורום ערבים, חשבתי אולי להטביע את סמל תפוז על המצח שלך בעזרת ברזל לוהט, לאות הערכה.

shamrockh

New member
בוקר טוב וברוך הבא

בחזרה לפורום .אף אחד לא יעשה לאף אחד-ת לינצ' פה .
מוזמן לדון ,להועיל ולהתייעל בכיף ,מבלי להתנגח .
המטרה מהפורום אינה למרמר אחרים .

יום טוב

ואיי ואיי נשפך לי הקפה

אהלן

Emile Zola

New member
אני לא ממרר לערבים ת'חיים

הם עושים את זה לעצמם בלי עזרה ממני

ללא היית פה כל כך הרבה זמן ששכחתי אם אתה נוצרי סוני שו שיעי.
או סושי?
ובעד מי אתה? המורדים או קטנטנות?...

גידעון1

New member
רק למען הרחבת הידע

אין כאלה טיפוסים ממוצא ערבי? זה משהו שקיים רק ב DNA היהודי ישראלי?

לא נתקלתי בטיפוס הזה אצל ערבים

על אחת כמה וכמה הגברים הערבים. נדיר מאד שתמצא גבר ערבי שיסכים שתזמיני אותו בפגישה. הם מאד גאים. לעומת זאת, יש יהודים ויהודיות שברגע שמגלים שאת ערבייה, ממנים אותך אחראית על הכנאפה לסוף ההשתלמות, או שתכיני להם כל מיני תבשילים. מוכר קצת? עם השנים, למדתי לנפנף...

Emile Zola

New member
בזה אני מסכים.

הסיכוי שלך להיתקל בערבי קמצן הוא אפסי.
קל וחומר כשאת בחורה, אם תרצי לשלם על ארוחה בדייט (את יוצאת לדייטים?) תיתקלי בהתנגדות חמושה.

במקרה שהיה במפגש, הגעתי על אופנוע, ושמתי את כל הדברים שלי (התיק עם הארנק, המעיל והקסדה) ברכב של פרתיק.
כשהגיע הזמן לשלם, אמרתי לפרתיק שהדברים שלי אצלו, הוא הציע לשלם ושם זה נסגר.

לדעתי, בהתחשב בהשקעה הפסיכולוגית שלי במייק, הוא חייב לי הרבה יותר מ50 ש"ח, אבל אני בחור נדיב, ומוותר לו מראש.

מסיפורים של חברות שכן יוצאות לדייטים, לא חסר

קמצנים. אני יוצאת עם חברים וחברות יחסית הרבה. עם כל הכבוד לדייטים, לגברים ולנשים, למה הבחור צריך לשלם? תתפלא, אבל המון פעמים כשכן יצאתי עם מישהו (מה שאתה קורא דייט) העדפתי לשלם את כל החשבון או שמינימום שילמתי את חלקי פלוס. בנוגע לגברים ערבים, הם עקשנים, אבל אני עקשנית יותר בנושאים האלה. שונאת להיות חייבת לאנשים.

מעניין שלי זה לא קורה

למרות שלפעמים בעבודה שואלים אותי איך מכינים כל מיני מאכלים ושאני עונה להם שאני לא יודעת לבשל אז הם מזדעזעים מה איזה ערביה את ! לא יודעת לבשל הם מזמן לא משגעים אותי פעם ב איזה מישהו זורק לח הערה מפגרת על זה שאני לא ממש עונה להם על הציפיות שלהם ככה זה שאת ערביה מזויפת לטענתם

למעלה