בוקר טוב

deebeebee

New member
בוקר טוב

חזרתי עכשיו מחודש בארה״ב. הייתי בטוחה שאחרי ניסיונותיה של מישל אובמה להבריא ולהראות את אמריקה אראה תוצאות, אבל לא. אחוז השמנים, ואני מדברת על ילדים מבוגרים וילדים הנראים בגודל הפריג׳ידר הגדול שבמטבח ביתם (ומניחה שבריאותם בהתאם). אנחנו שנוהגים לחקות את ארה״ב באוכל (לא שהלפות עם השווארמות והשאר טובות יותר, אם כי עדיין לא הגענו לממדים האלה) צריכים לראות זאת כתמרור אזהרה.

ladybug4NLP

Active member
זה קורה בעיקר אצל אוכלוסיה שחורה ולבנה

במעמד הסוציו-אקונומי הנמוך (כנ"ל באנגליה)

מתעצלים לבשל, קונים הרבה אוכל מוכן וארוחות מוכנות TV Dinner המפוצצות בפחמימות, שומנים, סוכר וקלוריות ריקות.
גם, כי זה זול יותר ממצרכים טריים. וכמובן חלק גדול מילדים אלה מקבלים ארוחת צהריים מסובסדת הסובלת מאותן בעיות

כשהייתי אצל בתי לפני כמה שנים (7.5) הוכיתי בהלם כש2-3 עגבניות, בצל, מלפפון ועוד כמה דברים ממש בסיסיים עלו כ-
וכמובן שתיה ממותקת וכד'.

ג'ימי אוליבר (השף האנגלי הצעיר) ביקר בכמה בתי ספר ובדק את האוכל והשתיה שקבלו.
התברר שזה כל מיני דברים משונים מפוצצים בחומרי טעם כדי לכסות על זבל שומני שלא ראוי למאכל אדם.
הם טענו שזה בגלל שהם צריכים לעמוד בתקבציב מסויים.
למרות שהצליח להמיד תפריט נאות באותו כסף, הרשויות לא הסכימו לשנות את הרכב המזון _קל יותר לטפל במגשיות מוכנות שנכנסות ישר לחומום )

הוא גם ערך סקר בין הילדים, רבים מיהם לא ידעו מה מקור תפוחי האדמה, בצל וכד' וכמו בבדיחה שהילד אומר שמקור הכסף הוא "בקיר" כך הם חשבו
שזה בא משקית ולא היו מודעים כי ירקות גדלים באדמה.

נ.ב. גם האוכל שנותנים ליליד הגן ובית הספר בצהרונים בארצנו הוא זוועתי במראה, בטעם ובתכולה!

deebeebee

New member
אני יודעת למה והיכן זה קורה

אבל יש כל כך הרבה פרסום על מישל אובמה והקמפיין שלה ואני שואלת איפה???

למעלה