בוקר טוב

אמאלה 14

New member
בוקר טוב

שמחה שמצאתי את הפורום המקסים הזה.

הבת שלי חוגגת יום הולדת 16 ואני מקווה שמישהי תוכל לעזור לי.

אני רוצה להכין לה עוגה גבוהה ומרשימה.

חיפשתי ברשת מתכונים ומצאתי את מתכון השוקולדית של טל כץ שהבנתי שהוא מאוד מומלץ.



אני רוצה להכין אותו בתבנית 28. האם מישהי תוכל לרשום לי איך להגדיל את הכמויות על מנת שתצא עוגה גבוהה (אני רוצה גובה 8-10 ס"מ )

מתחננת לעזרתכן , מאוד רוצה לשמח אותה.

המתכון שמצאתי:

200 ג שוקולד מריר

6 ביצים

2 וחצי כוסות סוכר

3 כוסות קמח תופח

4 כפות קקאו

1 1/3 כוס שמן

1 1/3 כוס מים.



תודה רבה!!

לילי
 

אושקוש14

New member
אופס טעות בשרשור... התכוונתי לשרשר בשרשור של סמי הכבאי..

בכל אופן אנסה היום לתקן את הקסדה ואעלה תמונה אחכ. תודה בנות!
 

32שירלי

New member
אני משתמשת לקוטר 26 גבוהה בכמות כפולה

מכמות של 20, נדמה לי שזה מהספר של טל כץ. כי החומרים זהים.
משתמשת ב8 ביצים וכו, לפי ההכפלה של המתכון וזה יוצא בקוטר 26 בתבנית גובה 10 משהו כמו 7-8, אז תחשבי איך זה בתבנית של 28...
בהצלחה!
אל תשכחי שעוגות עמוקות יותר נזקקות ליותר זמן בתנור. מאשר העוגות של גובה 6 שנזקקות לשעה בתנור
 
למעלה