בוקר טוב היום נחגג ט"ו באב, היש לכם תוכניות מיוחדות? איך מבלים את סוף השבוע הלוהט הזה?
ד דנה אז New member 31/7/15 #1 בוקר טוב היום נחגג ט"ו באב, היש לכם תוכניות מיוחדות? איך מבלים את סוף השבוע הלוהט הזה?
A AמלYה New member 31/7/15 #2 בוקר טוב דנה ,עופר ולכולם לא מציינת את ט"ו באב באופן מיוחד למעט מוסיקה טובה שתנעים לי את היום אותו אני הולכת לבלות במטבח חוגגים מתי שבא ורואה בציון לחגיגות אלה מקום יותר לצעירים ולמי שחשקה נפשו בדיוק ליום זה
בוקר טוב דנה ,עופר ולכולם לא מציינת את ט"ו באב באופן מיוחד למעט מוסיקה טובה שתנעים לי את היום אותו אני הולכת לבלות במטבח חוגגים מתי שבא ורואה בציון לחגיגות אלה מקום יותר לצעירים ולמי שחשקה נפשו בדיוק ליום זה
N noma10 New member 31/7/15 #3 בוקר נפלא לכולם בני עובר דירה היום כך שבעלי עוזר לבני ולחברתו להשלים פירוקים אחרונים בבית לפני שהמובילים מגיעים.. אני במטבח מבשלת..לארוחת הערב.. ובערב ..יוצאים עם חברים שלנו.   מה תכניותכם דנה? סופ"ש מהנה לכולם .    
בוקר נפלא לכולם בני עובר דירה היום כך שבעלי עוזר לבני ולחברתו להשלים פירוקים אחרונים בבית לפני שהמובילים מגיעים.. אני במטבח מבשלת..לארוחת הערב.. ובערב ..יוצאים עם חברים שלנו.   מה תכניותכם דנה? סופ"ש מהנה לכולם .    
A AמלYה New member 31/7/15 #4 בשעה טובה ומוצלחת! היציאה לעצמאות ולחיים האמיתיים. אני בטוחה שתמיכה מכל סוג מצידכם תלווה אותו בהמשך אם כי עצמאות זה צעד ענק ומבורך.
בשעה טובה ומוצלחת! היציאה לעצמאות ולחיים האמיתיים. אני בטוחה שתמיכה מכל סוג מצידכם תלווה אותו בהמשך אם כי עצמאות זה צעד ענק ומבורך.
ד דנה אז New member 31/7/15 #5 בשעה טובה לבן, בהצלחה בחייהם העצמאיים אנחנו מתכננים היום בערב טיול עששיות ביחיעם.ומחר בבריכה ובמזגן
N noma10 New member 2/8/15 #7 תודה מכל הלב דנה איזה כייף טיול עשישיות זו חוויה מקסימה. אנחנו היינו בטיול כזה במצודת נמרוד י\חוויה בלתי נשכחת הייתם בסוף? איך היה? הייתם עם הבת?
תודה מכל הלב דנה איזה כייף טיול עשישיות זו חוויה מקסימה. אנחנו היינו בטיול כזה במצודת נמרוד י\חוויה בלתי נשכחת הייתם בסוף? איך היה? הייתם עם הבת?
ד דנה אז New member 2/8/15 #8 היינו עם הבת והיה בסדר, היה חם מדי והיו ילדים קטנים. בקיצור לא בדיוק מה שציפיתי. אבל אחר מהרגיל.