בוקר טוב.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב.

היי.
זה שאני לא כול כך חזקה במכמני המחשב מאוד מקשה עליי. רציתי מאוד להגיע לקהל הגולשים ולספר על הפורום, אבל... או שאני מפרסמת אבל נשאר בתוך המסגרת המצומצמת ואי אפשר לשתף, (עכשיו כבר למדתי משייקה איך עושים את זה נכון), או שאיני משכנעת את אותם אנשים שאני כבר כן מגיעה אליהם.
אם מי מכם מוכן לעזור לנו ולהציע מה לעשות, או שבעצמו יכול לכתוב בסגנון שימשוך אנשים לפורום.
תודה מראש.

חיוכון:

"נרשמתי לחדר כושר אבל ביטלתי את המנוי".
- למה?
"זה בקומה שניה בלי מעלית"...

יעלי

הדסהש1

New member
בוקר אור לכולם..הימים החמים לא מוסיפים בריאות...

אין משהו מיוחד לחדש...רק שצילצלו אלי מביטוח לאומי לשאול מה אני זקוקה..
כאילו הם לא יודעים..רמי היה שם ביום שלישי..שוב תחקרה אותי בטלפון.
אמרתי לה מה שאנו זקוקים..והתשובה היתה שנקבל את התשובה של ה MRI
לפקסס להם וזה יעבור לועדה רפואית..כל שאנו נמתין עוד חודשים...כך זה עובד..

מינהר

New member
בוקר טוב. יעלי, איזו מסכת את לומדת בגמרא?

ב 1.7.17 תהיה תחרות ארצית ביהוד של משחק הכדור למבוגרים, פטאנק. המליצו לי לבוא לראות את מיטב שחקני הארץ. אבל זה בין 0900 ל-1400, שיא שעות החום והאור. לא מתאים לעינים ולראש.

מינהר

New member
תמר, תרגישי טוב, ותספרי לנו איך את

מתמודדת. בעניין סוריה- זה רק מראה לנו איך יכולים הדברים להיות ביו"ש, אם יתנו להם.

בוקר טוב

שמעתי או קראתי באיזשהו מקום, שכל יצור חי יש לו תכלית, אז אולי מישהו
יסביר לי למה אנחנו צריכים יתושים ו/או מדוזות?
כל לילה יש לי מלחמה עם יתוש/ה, שאוכלת לי את הפנים, אני מתמרחת
לפני השינה בסנו די, שמה בחשמל מכשיר נגד יתושים וזה לא עוזר, כשאני
נעקצת, אני נותנת לעצמי סטירות וזה לא עוזר, קמה ומדליקה את האור
והממזרתה מצליחה להתחבא, לעיתים רחוקות אני מצליחה למצוא ולהרוג
אותה ומעניין זו תמיד רק אחת ולא יותר והיא באה רק אלי, את אורי לא
עוקצים והמדוזות, בגללן הפסקתי ללכת לים.
היום אני קצת בבטלה, הגנן צריך להגיע בעוד כשעה ואחרי שהוא יסיים
ואשלם לו, אצא אולי לקניות, אפשר גם לדחות למחר, נראה איך יהיה מצב
העייפות שלי, אחרי חצי לילה ללא שינה.
יום טוב

הדסהש1

New member
מכשיר לבדיקת לחץ דם שבק חיים..החלפנו בטריות

וזה לא עבד..רמי לקח את המכשיר לקופת חולים ..וקנה חדש.בגלל שהמכשיר הקודם נרכש בקופת חולים לפני 4.5 שנה ויש לנו מושלם שילם חצי מחיר..102 שקל.מכשיר שונה מהקודם משוכלל יותר וקל לשימוש..שנינו עם לחץ דם גבוה...

מינהר

New member
ציפי, יכול להיות שאם אוכלים שום או חילבה היתושים

לא יתקרבו?

היתושים והיתושות

מינה, אין לי מושג ולא שאלתי את היתושים מה הם/ן אוהבים/ות ומה לא, אני לא אכניס לפה שלי חילבה ואח"כ כל הנקבים בגוף שלי יסריחו מזה, שום הפסקתי לאכול, כי
זה שורף לי בדרכי העיכול, אני לא מסוגלת לאכול שום דבר שיש בו חריפות,
הדסה,תתחדשו על המכשיר

yaely2

New member
מנהל
חברה חיצונית

שלום כולם עם המון בריאות

הערב יש לנו אסיפת דיירים עם מנהל חברה חיצונית. עד עכשיו שילמנו 130 ש"ח לחודש, מעניין כמה נשלם עכשיו.
אני לא הייתי ואינני כול כך בעד חברה חיצונית, כי יש בבניין כוחות טובים שיכולים לנהל את הבניין
אלא שהוועד, שאיתה היה לי את המשפט, עשתה איזה תרגיל, וכך כולנו עוברים לחברה חיצונית. במקרה הזה אני לא דואגת כי בסך הכול זה כסף.
* * *
ביום ראשון מתחילה אצלנו במתנ"ס קיטנה לגמלאים. עליי לציין שאני כבר כמה שנים בקייטנות של המתנ"ס והם ממש גדולים, יש למתנס בריכת רחצה והם די מנצלים את זה, יש התעמלות במים כבר ביום שני הקרוב. הקייטנה רק ל 10 ימים כולל יום טיול אחד.
* * *
ציפי, נסי לבד כול מיני חומרים. בין אם בבליעה ובין אם במריחה, תעייפי את היתושה, עד שתתמוטט. כול יום תצטרך היתושה לאבחן מה בדיוק שמת עלייך או מה בלעת, זה ממש יעייף אותה.

מינהר

New member
יעלי, אני מאחלת לכם חברה חיצונית הגונה. אצל ידיד

שלי ניסו זאת. הכסף לשנה נגמר לחברה אחרי חצי שנה. הבניין פיטר אותם ונאלצו לשלם שוב, ולחזור לניהול ע-י ועד.

למעלה