בוקר טוב:

בוקר טוב:

היה לי סוף שבוע מדהים. ירח דבש אמיתי. מסוג ההנאות שאי אפשר להכיל אותם, גם אם אכתוב בפרטי פרטים, אינני מאמינה שאוכל להעביר את הצבעים, הטעמים ואת שלל החוויות שעברנו. ביום שישי נסענו לכיוון כרם בן זמרה, הצימר שהזמנו הינו בית אבן שכנראה בגללו המציאו את הפתגם שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים.. הכל היה שם פשוט הכל, מצעים צחורים מתחרה לבנה, מיטת אפיריון מכוסה בטול לבן, מקלחת מדהימה בסגנון ים תיכוני, ג´קוזי ענק שמשקיף לנוף מדהים, רהיטים יפייפים, וילונות, הכל פשוט יפייפה. בחדר חיכה לנו ליקר תוצרת בית, מיצים טבעיים ופירות יבשים, חלוקי מגבת כמובן, קטורת ונרות בלי סוף. בערב ככה תוך כדי מנוחה אני שואלת את דני מה השעה והוא עונה חמישה לשש למה? קום קום מהר מישהו צריך להגיע" ..תיק תק הוא קם בבהלה ואני פתחתי את הדלת למוטקה המסג´יסט שעיסה את דני(ואני תודה ויתרתי, לא התאים לי להוציא עוד 200 שקל..) לאחר מכן הפתעתי אותו במקום במדעדה נפלאה בשם "סעודה בגן עדן", נמצאת על הר כנען בצפת, בית אבן עתיק, אוכל טעים טעים, שירות מצויין וחביבות מדהימה שאופיינית כנראה למלח הארץ שגרים בגליל. למחרת בבוקר התעוררנו לארוחת בוקר, ארוחת מלכים שהוגשה לחדר בשעה שביקשנו. לאחר ארוחת הבוקר נכנסנו למיטה רק לנוח טיפה והתעוררנו בשתיים מבוהלים שעוד לא טיילנו כיאה לזוג בגליל.. התלבשנו נכנסנו לאוטו ונסענו למקום קסום ששמו בישראל "הבית בקצה הנוף"..בכניסה לעמוקה, מקום מלא בזולות ופינות ישיבה בתוך היער, עשרות ערסלים פזורים מסביב. שם ישבנו לאכול צהריים, מוקסמים מהנוף הירוק, השקט שמופרע מדי פעם על ידי צהלת סוסים. כשגילינו את מקום מושבם של הסוסים היינו צריכים לגעת כדי להאמין. באמצע שומקום.. בין ארץ ושמים כשהרקע ירוק ראינו אותם. מדהים מדהים מדהים!! אחר כך חזרנו לצימר הנפלא שלנו, הדלקנו נרות, הפעלנו ג´קוזי והתענגנו על הגרנד פינלה. עלויות: צימר: 800 ש"ח לילה אחד, במזל קיבלנו אותו לללילה אחד.. משכירים מינימום 2 לילות בסופשבוע. ארוחת ערב: 200 ש"ח כולל טיפ מסג": 200 ש"J כולל טיפ ארוחת צהריים: 170 ש"ח כולל טיפ. וחברים יקרים, הלוואי שאוכל להרשות לעצמי פעם ברבעון סופשבוע כזה. יותר מדי טוב כדי להאמין שבמרחק שעתייםך נסיעה ואלף חמש מאות שקל אפשר כך להינות

גלי ב

New member
איזה כיף..העיקר שנהניתם ../images/Emo23.gif

מאחלת לך שתהנו תמיד

Hadar p

New member
אךךךךךךך כרם בן זמרה! כמה מקסים

שם! פשוט מעולה! אין לי מילים! מתה עם המקום הזה.... שמחה שנהנהם!

למעלה