שאלה לי תושב וותיק 72 שכעת נקטעה רגלו מעל הברך העים זכאי להטבות מבלל
ה הדייג והמיוחד Member 19/12/20 #1 שאלה לי תושב וותיק 72 שכעת נקטעה רגלו מעל הברך העים זכאי להטבות מבלל
א אורנה01 Active member מנהל 19/12/20 #2 נכתב ע"י הדייג והמיוחד: שאלה לי תושב וותיק 72 שכעת נקטעה רגלו מעל הברך העים זכאי להטבות מבלל לחץ כדי להרחיב... שלום לך, לצערי, אין קצבאות נכות וניידות בגיל הזה. ניתן להגיש בקשה לתג חניה לנכה, כמו תביעה לסיעוד: סיעוד - קצבאות והטבות | ביטוח לאומי www.btl.gov.il בברכת בריאות. נערך לאחרונה ב: 19/12/20
נכתב ע"י הדייג והמיוחד: שאלה לי תושב וותיק 72 שכעת נקטעה רגלו מעל הברך העים זכאי להטבות מבלל לחץ כדי להרחיב... שלום לך, לצערי, אין קצבאות נכות וניידות בגיל הזה. ניתן להגיש בקשה לתג חניה לנכה, כמו תביעה לסיעוד: סיעוד - קצבאות והטבות | ביטוח לאומי www.btl.gov.il בברכת בריאות.
א אורנה01 Active member מנהל 19/12/20 #3 תג חניה לנכה שירות זה מאפשר להגיש בקשה חדשה לתג, להגיש בקשה לחידוש התג, לעדכן את הרכבים המשויכים לתג ולדווח על אובדן התג. www.gov.il
תג חניה לנכה שירות זה מאפשר להגיש בקשה חדשה לתג, להגיש בקשה לחידוש התג, לעדכן את הרכבים המשויכים לתג ולדווח על אובדן התג. www.gov.il