בוקר טוב

בוקר טוב

ושוב חזרתי למנהגי ואחרי חודשיים וחצי שלא הייתי פה הלכתי לדוג בסידני עלי הים היה קצת סוער ולא נוח התוצאה לברק במשקל קילו וחצי

rondadon

New member
קודם כל...

ברוך השב לדיג הישראלי!!! ועכשיו...איך נתפס? ז´ירז´ור? פיתיון? ויש גם תמונה?

רון

קודם כל מה שלומך? מזמן לא התראנו לגבי התמונה בהתחלה התלבטתי אם לצלם אבל בגלל שבקשת.....קבלת הפתיון בתמונה הוא rapala husky jerk אורך 6 ס"מ עם גולה וטקסטורה דומה לקסקסים וזה עונה על שאלת השיטה מה קורה בעכו? יש דגים? מת לבוא לדוג שם. אצלנו בחוף אפולוניה יש הרבה מפולות ונהיה קצת מסוכן אבל משתלם כמו שאתה רואה בקיצור (דיברתי יותר מדי) נהיה בקשר ביי

zoharfi

New member
אני מבין שזה ללא מצוף זריקה...

למה לעזאזל, אני אף פעם לא תופס בזרזור...משהוא חי... אני מתחיל לחשוב על מכירת חיסול של כל מה שלהקת הסלעים עוד לא זללה
...

rondadon

New member
זה כן עם מצוף זריקה!!!

אתה בחיים לא תצליח לזרוק כזאת רפלה קטנה למרחק בלי מצוף זריקה! זה פשוט מצוף מיוחד שאני זוכר שאורי רשם עליו לא מזמן בפורום....

master בי

New member
שאני לא איתך

שוב פעם שאני לא איתך אתה תופס אוליי אני יפסיק לבוא איתך ויגמר לך המנחוס שלי

rondadon

New member
בעכו???

דגים בעכו? אין כלום.... בסך הכל להקה של 50 תרחונים בין קילו ל-3.... פלמידות.....אינטיאסי ענק מה עוד??? לא ראיתה את התמונות??? בדוק כמה דפים אחורה... הים אצלנו מלא!!! בעיקר בזריחה ואחרי צהריים.... אתה בהחלט מוזמן לבוא.... רק תכין חוט חזק כי יש הפתעות...[והייתה בשבת - לא לי...]

אוריא

New member
אני יכול לשאול שאלה?

איך זה שתמיד אתה תופס דגים כשאני לא איתך? אני מביא את המזל הרע? הם פוחדים ממני? הם לא אוהבים מה שאני נותן להם? איך זה שכתוב שאני בן 30? לא מגיע לי עוד 10 חודשים? מה החוצפה הזאת? וכמה שאלות אפשר לשאול בהודעה אחת? בקיצור, בתיאבון ותקבע איתם שוב לסופ"ש.

helpmeplz

New member
אורי או אופיר או אלון או..

כל מי שיש לו את המצוף המיוחד הזה לרפלות, יוכל בבקשה להראות תמונה שלו?

לא ניתן להשתמש במצוף זריקה רגיל ?!

מדוע צריך מצוף זריקה מיוחד לרפלות ? האם לא אוכל להשתמש במצוף זריקה רגיל, לדוגמא: מצוף זריקה 60 גרם ורוד אליפטי כמו שיש לי ? מה מיוחד במצופים הללו ה"מיוחדים" לרפלות ?

מצוף זריקה

ניר שלום אתה יכול תמיד להשתמש בכל מצוף זריקה שאתה רוצה ההבדלים בניהם מאד קטנים ומדובר בעיקר בפינוק. הבומבטה כמו במצופי החלקה (slip bobers ) רצה על החוט כך שברגע שיש אכילה או נטפס דג אתה מיד מרגיש ויכול להגיב ההדבל השני הוא במבנה ,הבומבטה היא יותר הידרודינמית משאר המצופים כך שבזמן איסוף החוט היא לא עושה הרבה רעש במים ואתה לא מרגיש שאתה סוחב איזה תפוח אדמה וההבדל השלישי הוא המחיר (כרגיל),היא עולה יותר ממצופי קלקר ומצופי זריקה אובלים כל הסיפור דומה לאיזה ציוד אתה מחזיק אתה יכול לדוג את אותם דגים עם חכה ורולר שעולים 80 ש"ח או 3000 ש"ח

helpmeplz

New member
אופיר, כמה עולה הבומבטה?

ואשמח גם לדעת איפה קנית אותה... תודה מראש..

למעלה