בוקר טוב!

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
בוקר טוב!

יש לי משחק חדש שלקוח מפורום הקורס. אני רושמת פה את השירים של שאנייה מהדיסק של come oc over וכל אחד כותב מה השיר שהוא היה מוציא מהדיסק. וככה נעשה עד שנגיע לשלושת השירים המובילים. מובן? אני מקווה שכן! פרט חשוב! נא לרשום בכותרת
ואז את שם השיר על מנת שאני אדע שההודעה מתקשרת. ובתוך ההודעה אתם יכולים לרשות את הדיעה שלכם. הנה רשימת השירים.... 01. Man! I Feel Like A Woman 02. I´m Holdin´ On To Love (To Save My Life) 03. Love Gets Me Every Time 04. Don´t Be Stupid (You Know I Love You) 05. From This Moment On 06. Come On Over 07. When 08. Whatever You Do! Don´t! 09. If You Wanna Touch Her, Ask! 10. You´re Still The One 11. Honey, I´m Home 12. That Don´t Impress Me Much 13. Black Eyes, Blue Tears 14. I Won´t Leave You Lonely 15. Rock This Country! 16. You´ve Got A Way בהודעה הבאה אני ארשום את דעתי!

mprb

New member
../images/Emo128.gif That Don´t Impress Me Much

אני אישית לא אוהבת את השיר הזה למרות שהוא זה שפירסם אותה. לדעתי יש לה שירים יותר יפים!!!

i love gina

New member
../images/Emo128.gif rock this country!!!!

השיר הזה ממש מעצבן, ואני די שונא אותו- מוזר, זה השיר היחידי באלבום הזה שאני מתעב... הוא פשוט דפוק עם תעודות!!! לא יכול לסבול אותו... אחרי "if you wanna touch her" אני עושה סטופ ישר... ומירי, תתביישי לך!!!! השיר דט דונט אימפרס... הוא אחד השירים שהכי אהבתי בשנה שהוא יצא, והוא אחד הסיבות שקניתי את הדיסק!!! השיר היה להיט ענקי, ובצדק- הוא היה גדול!!! עד היום אני אוהב אותו... וואו- אבל נתת משחק ממש קשה, אני לא רואה שום שיר אחר שאפשר להוציא אותו מהדיסק... כל השירים פה מרכיבים ביחד אלבום מדהים ויוצא דופן, וכל שיר פה הוא כמו חוליה שמחזיקה את השאר- אי אפשר בלי אחד מהם!!! (חוץ ממה שהזכרתי........)

אנשושים חזרתי...

או שבכלל לא שמתם
... אמממ... השיר שאני הכי שונאת? אוווף אין.... אבל יש שיר שלא מפסיק לקפוץ במערכת... אני בועטת במערכת והוא עדיין תקוע... אז... Honey I'm home למרות שהוא דווקא חמוד... אבל הוא נתקע אז זאת לא אשמתי!

i love gina

New member
honey i'm home דווקא שיר ממש

יפה!! לא אהבתי אותו מאד בהתחלה, אבל לאט לאט התאהבתי ב"קאנטרי פלייבור" שלו...

p i n g o

New member
אני דווקא אוהב את השיר הזה

זה בעצם חצי מהשירים שלה שאני מכיר
. הוא דווקא שיר מאוד יפה לדעתי. וגם החדש שלה (getcha good משהו כזה). ואלה כל שירי שנאיה שאני מכיר!

i love gina

New member
אז יש לך קצת עבודה לעשות...

תוריד מקאזה כל מיני שירים שלה, ותתעדכן- ולמה לא? אולי תקנה גם אלבום או שניים שלה?!
אם בא לך...

Eilleen

New member
../images/Emo128.gif

07. When שיר מעצבן !!!!!!! אבל דווקא המשמעות שלו נחמדה

למעלה