בוקר טוב מחפשת המלצות ליצירות שאפשר להשמיע אחה"צ לילדים (בת 4.8 ושנתיים וחצי) כדי להנעים את האוזן.
K keren1 New member 26/3/03 #1 בוקר טוב מחפשת המלצות ליצירות שאפשר להשמיע אחה"צ לילדים (בת 4.8 ושנתיים וחצי) כדי להנעים את האוזן.
J john stockton New member 26/3/03 #3 כמה אפשרויות 1) כל יצירה של גרשווין- הפרלודים לפסנתר, הרפסודיה בכחול ועוד.. 2)הסונטות של בטהובן לפסמתר 3)תמונות בתערוכה של מוסורגסקי 4)ריקודיים סלאביים של דבוז'אק
כמה אפשרויות 1) כל יצירה של גרשווין- הפרלודים לפסנתר, הרפסודיה בכחול ועוד.. 2)הסונטות של בטהובן לפסמתר 3)תמונות בתערוכה של מוסורגסקי 4)ריקודיים סלאביים של דבוז'אק
J jofen New member 26/3/03 #4 קברו של קופרן של רוול נראה לי יצירה ממש מתאימה לילדים קטנים... לא יותר מדי רעש... אולי גם מוצרט...
M Minerva New member 27/3/03 #9 HEHE סתם כי פסמתר זה כלי נדיר, בד"כ אנשים מנגנים בפסנתר. סתם... אני עייפה... סלחו לי! בהצלחה!!!
M Minerva New member 28/3/03 #11 אווווווווווווווווו! ../images/Emo140.gif אל תעלב! זאת פשוט בדיחה ישנה ודבילית שלי ושל חברתי למקהלה (האלטית תוכל להעיד)- להחליף כל נון בשווא במם בשווא ולהיפך. לא התכוונתי...
אווווווווווווווווו! ../images/Emo140.gif אל תעלב! זאת פשוט בדיחה ישנה ודבילית שלי ושל חברתי למקהלה (האלטית תוכל להעיד)- להחליף כל נון בשווא במם בשווא ולהיפך. לא התכוונתי...
H Houndour New member 27/3/03 #6 תמיד אפשר לבחור ביצירות הילדים המפורסמות כמו פטר והזאב של פרוקופייב... כמו כן, גם 4 העונות של ויואלדי ומפצח האגוזים של צ'ייקובסקי הם מתאימים להנעמת אוזניהם של הרכים בשנים
תמיד אפשר לבחור ביצירות הילדים המפורסמות כמו פטר והזאב של פרוקופייב... כמו כן, גם 4 העונות של ויואלדי ומפצח האגוזים של צ'ייקובסקי הם מתאימים להנעמת אוזניהם של הרכים בשנים