בוקר טוב !!

shanyz

New member
בוקר טוב !!

איך היה אתמול הליל סדר? שלי היה רועש במיוחד
היו 30 אנשיייייייייים!!! (עשינו אצלנו) אממ.. והיה קטע מזה מזור.. יש לי קרובת משפחה, שגם היא באה.. והיא פעם הייתה דוגמנית, היא גבוהה כזאת ויפה.. בקיצר היא גם בהריון עכישו.. ופתאום כזה היא מזה הזכירה לי את לוסי!!! ממש אבל!! כל הערב הסתכלתי עליה ויש לה אותן הבעות פנים כאלה!:) והיא נורא יפה, ולוסי גם יפה...ולא יודעת, פתאום היא מזה הזכירה לי אותה
חחה... זהו...סתם...
טוב, צ'או

ענבר1

New member
אמרתי לך אני לא בהריון סתם שמנתי...

תפסיקי להחמיא לי בפומבי..זה מביך

shiri_b

New member
אצלנו היה כיף!

שנה ראשונה שלא היה אצלנו בבית לא הייתי צריכה לעזור! הלכנו לדודים ודוד שלי לקח וקרא "ויאמר ה' קדימה אוכל" ואני התלהבתי חשבתי שלא נקרא.... אבל אז 2 אנשים "נו, יאללה פעם בשנה" אז קראנו... והחלטנו שכל אחד יקרא אז אני התנדבתי המון פעמים לקרוא, וקראתי מהר וסיימנו את זה ממש מהר! ואז נשארנו ודיברנו ובלה בלה כמו תמיד

*neta*

New member
צהריים טובים !!

אצלנו הסדר היה..אממ..בסדר היה חלק שהתעקש לקרוא והיה חלק שהתעקש שנקרא מהר מאוד (גם כי רעבים וגם בגלל המשחק..), היה לנו גם חוסר באנשים שהיו מוכנים להקריא, אבל אחרי שבן דוד שלי שהוא ממש ממש קטן הקריא פסקה במשך כמה דקות ארוכות אנשים התחילו להקריא בקצב כי לא רצינו להשאר גם לארוחת בוקר..באמצע הסדר הפלאפון שלי רטט והזיז חצי שולחן
אבל זו הייתה הודעה משירי כך שזה בסדר
למרות שסיימנו את ההגדה מהר, האוכל נמשך ונמשך ועדיין חזרתי מאוחר הבייתה!

BUG LOVE

New member
אצלי היה ככה ככה....

כאילו הסדר עצמו מעולה אבל לפני היה סיוט הסדר היה בבית שלנו ואמא שלי היתה לחוצה וכל צליל קטן יכל לגרום לה להרוג אותנו ואני התפוצצתי מרוב אוכל חשבתי שאני לא יצליח לקום מהשולחן ...

צהריים? כבר צהריים?

לי היה מאוד נחמד, למרות שבהתחלה בכלל לא רציתי ללכת כי לא היו לי עצבים לזה... היינו אצל קרובי משפחה שלנו והיינו בגרסה מצומצמת ביותר של המשפחה <13 אנשים> וגם ההגדה הייתה מצומצמת <ותודה לאחותי היקרה שטרחה והכינה הגדה מצומצמת שכולנו נבין> אחותי גם התעקשה שנשיר את כללללל השירים שקשורים לפסח...כולל השיר האהוב ביותר "אחד מי יודע?" והיא התעקשה שנשיר את כולו לפי הסדר...אני חושבת שאלו היו ה-5 דקות הארוכות ביותר בחיים שלי... מתישהו נעשתי ממש רעבה אז גנבתי תפו"א מהשולחן בלי שאף אחד יראה, או כך לפחות חשבתי...מסתבר שהאחיין שלי שישב לידי ראה את זה והחליט לקחת דוגמא
היה גם יין מאוד טעים, והאחיינית שלי החליטה שהיא רוצה להשתכר, אז בקשה יין....כמובן ששמנו לה תירוש...אחרי חמש דקות היא התחילה להתנהג כאילו היא שיכורה וזה היה מאוד משעשע
הגענו מאוחר הביתה כשבעקבותינו באים גם האחיין והאחיינית שלי שהחליטו שהם רוצים להישאר כאן עד יום שבת

ברודי

New member
ערב טוב../images/Emo24.gif

שירשורים לא שוברים!! אצלנו היה מצחיק לאללה.. היינו שולחן ענקי בבית של סבתא שלי עם אלף ואחת אנשים ושמו אותי בסוף השולחן עם כל האחים הגדולים שלי והם תמיד מצחיקים אותי בטרוף.. אז הסתלבטנו שמה ודיברנו, היה חבל"ז כיייףףף!! נהנתי לגמרי..

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

למעלה