בוקר טוב !

underdog30

New member
בוקר טוב !

שבוע חדש לחיפוש עבודה והקורס טכנאי פי סי נגמר אצלי בעוד שבוע וחצי.

underdog30

New member
באמצע השיעור

מכללה טכנולוגית.. מטעם הכשרה מקצועית. אין אופציות השמה. אני מתחיל לצבור לקוחות קטנים. אני כרגע באופו זמני גר בדרום הארץ.. אבל תל אביבי בנפש ובעבר.. ואני כותב והמרצה מלמד LINUX ... ומשעמם.. ) :

underdog30

New member
חחח.. יש בזה משהו

אני הלכתי לקורס כי חשבתי שזה יתרום לי. זה תורם. אבל לינוקס...קצת משעממת. ויש לנו מורה יבש...

enwhysea

New member
במה אתה רוצה לעבוד בסופו של דבר?

לינוקס, למרות שאני אישית לא סובל את עולם הניקסים הוא כל דבר חוץ ממשעמם... אני לא כל כך יודע איזה עבודה ספציפית אתה מחפש... אבל חוץ מלעבוד בתמיכה של מיקרוסופט.... לדעת לינוקס תמיד תורם... לפעמים מעשית ולפעמים רק כדאי להבין קצת מעבר... רוב הטכנולוגיות שאנחנו רואים היום בכל תחומי ההיטק קשורים ללינוקס או יוניקס באיזה מקום (כן כן כן עכשיו יתחילו להסביר לי שלא ושאני לא מבין לשמשה זוכמיר עבד 4 שנים בפתוח VB ולא יודע אפילו מה זה root... אז זהו שאולי בגלל זה משה מובטל היום) מכל מה שאתה לומד ותלמד בסיס טוב בלינוקס/יוניקס תמיד תורם. אבל! אם הכוננה זה שאתה פשוט כבר יודע מספיק והקורס לא מוסיף... זה משהו אחר.. ואני משתפף בצערך :)

מסכים חלקית מאד

אני מסכים, שתמיד כדאי להכיר לינוקס או יוניקס, כי זה בהחלט פותח את הראש להכרת מערכת הפעלה שונה מעולם מיקרוסופט. למרות זאת מכאן עד ההצהרה, שכל תחומי ההיטק קשורים לטכנולוגית יוניקס/לינוקס המרחק גדול. נכון שמשה זוכמיר, שלא מכיר את הטכנולוגיה מובטל היום, אבל אני יכול להבטיח לך שקיימים גם משה זוכמרים אחרים, שמכירים את טכנולוגית הניקסים למינהם והם מובטלים, ושיש עוד משה זוכמרים אחרים, שלא מכירים את טכנולוגית הניקסים והם עובדים. לסיום שאלה, שלא לגמרי קשורה בנושא - למה אתה לא סובל את עולם הניקסים?

enwhysea

New member
תראה...תשמע....

אני לא אומר שחובה להכיר.. אבל משהו שרק נכנס לתחום ולומד.. לא ממש יודע איפה יהיה בעוד חצי שנה... ולהבין את יסודות עולם הניקס יעזור מאוד לעשות אינטגרציה עצמית להרבה תחומים... עם זה להתממשק עם מכונות/קופסאות שהפירמוויר שלהם מבוסס ינויקס, מערכות מנוהלות ממחשבי סאן או סיליקון גרפיקס... או סתם משביל להבין טיפה יותר טוב את האינטרנט וטי סי פי שלא ע"פ מיקרוסופט. לדעתי אנשים עם רקע בסיסי אפילו בניקסים מבינים איך העולם עובד טיפה יותר טוב. אני סתם אישית שונא אותם... אולי תראומה מהתקנת Slackware שהרס לי את הבי בי אס.. או התקנת סולריס על פי סי שלא הצלחתי לעבוד איתה.. או אולי בגלל המחשב סאן שישב אצלי חצי שנה בבית מבלי שהיה לי את הסיסמא... כל מני דברים קטנים כאלה מעצבנים שעצבו את האישיות שלי.. לא ממש משהו רציונלי. אני מסתדדר לא רע עם המערכות.. אני פשוט לא אוהב אותם במיוחד...

יש הבדל עצום

בין שעמום בלימודים ושיעמום בעבודה
אני, בשיעורי SQL לדוגמא, תמיד מצאתי לי מליון דברים יותר מעניינים מאשר להקשיב למרצה. וכיום - זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעבודה

שרון123

New member
הזמנה לפורום הורים לילדים עם מחלות

אני מקווה שהפורום החדש שנפתח בתפוז לא מתאים לכם!! אבל אם במקרה אתם הורים לילדים חולים, תוכלו למצוא אצלינו בית חם ותומך. להיות הורים זה לא פשוט, להיות הורים לילדים עם מחלות קשות, מעבר לכל הקשיים הרגילים, זו עבודה קשה ומעמסה נפשית מורכבת ורק מי שנמצא או היה בסיטואציה יכול להבין באמת.

ליאור נרקיס בתפוז.... ../images/Emo165.gif

לא הוא לא נעלם. רגע לפני נסיעתו לאירוויזיון מגיע אלינו ליאור נרקיס, לענות על שאלות הגולשים. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live היום בפורום אירוויזיון בשעה 18:30. האירוויזיון יערך ב-24/05/03 בריגה שבלאטביה. במהלך שבוע האירוויזיון יתקיים מידי יום שידור מיוחד מריגה ויכלול את מיטב האמנים המשתתפים השנה בתחרות

למעלה