בוקר טוב,

ליזי38

New member
בוקר טוב,

ושבת שלום. בן זוגי שוב נקרא לדגל, שירות מילואים פעיל 32 יום בעזה, קיללתי בכיתי התחננתי דבר לא עזר לפני שבועיים נארז התיק. שלשום בלילה התפנתי עם האמצעית למיון ילדים: כאבי בטן חריפים בכי דמעות, לקחתי הילדה ואנחנו במיון, הרופא שואל ממתי בכאבים ציינתי את היום שהתחילו הכאבים וציינתי גם שביום א הם נעלמו והתחדשו בבוקרו של היום בו הגענו למיון. אחסוך מכם את התיאורים של הבדיקות שערכו לילדה כי זה מתאים יותר לחדר עינויים מהמאה ה17 ואז פסק הרופא: קיבה ומעיים עצבניים, מה עצבני מי עצבני? מה פתאום? ואז הוא שואל? משהוא טרמאוטי התרחש בשבועיים האחרונים? ואני עונה: לא, כלום חריג והחתלתולה פוקחת עלי עיניים גדולות ואומרת לי: מה לא קרה? הוא הלך למילואים. ואז בכלל שמתי לב הכאבים התחילו 24 שעות אחרי שהוא הלך פסקו כשהגיע לחופש וחודשו ביום החזרה למילואים. צילצלתי מיד ואמרתי לו הילדה שלי מתגעגעת אליך, והוא במידית צילצל אליה שוחח איתה מספר דקות וסגר, חצי שעה אחר כך החתלתולה מרגישה מצויין כבר לא כואב כלום. אנחנו בבית מתגעגעים כולנו אבל משתדלים לא להפגין סופרים את הימים ואני בעיקר מוחמאת בשבילו גאה בו ומעריצה את האדמה שהוא דורך עליה. אתה תותח.

ליזי בוקר אור

לפני הכל אני מקווה שהאביר ישוב בשלום ומהר מהר,שהחתולה תבריא תחייך לעולם ותצהל מאושר. זה נורא יפה הקשר שיש בינהם שמרי על הגחלת חזק חזק ...זה לא מובן מאליו ,ובטח עבודה קשה אז אני שמחה שאת קוצרת פרות . שבת שלום וברוכה השבה (נדמה לי שכבר הצצת פעם)

ליזי38

New member
היי

אכן הצצתי ונפגעתי

העין ה 3

New member
ראוי להערצה!!!

אני מדמיינת את בעלי יוצא למילואים... הבן שלי עורך מסיבה מרוב שמחה!!! לצערי, הוא כבר השתחרר ממילואים מפאת גילו המתקדם, וחבל, כי זה יכול היה לתת לנו תקופה של רגיעה מהמלחמה המתמדת ביניהם... (הוא שירת במקום לא מסוכן, אחרת לא הייתי מייחלת שיצא למילואים).

rolan

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ליזי חיוכים איזה יופי שבאתן תישארו איתנו ליזי אני מבינה שחתלתולה (גנבת לנו את השם... אבל לא נורא...) שלך ואם זה כך זה נפלא זה נפלא שהיא כך קשורה אליו זה נפלא שכך הוא משפיע עליה, משוחח איתה בטלפון והיא נרגעת איזה יופי
יום נהדר לכם

rolan

New member
שכחתי להוסיף

גם אנחנו לא נהיה כאן כל היום היום התחרות הגדולה של סייחה נחזור בערב נדווח להתראות

ליזי38

New member
לשאלתך רולן

כל החתלתולים הקיימים פיזית היום בבית הם שלי, אבל בעוד 4 שבועות פחות או יותר יהיה עוד חתלתול שהוא יהיה של שנינו
ונראה לי שהוא יהפוך מהר מאוד מחתלתול ל- מלך האריות

rolan

New member
הידד למלך ../images/Emo47.gif

זהו עכשיו נזכרתי בסיפורך ליזי נהדר בהצלחה בלידת מלך האריות

ע י ן

New member
נהדר ../images/Emo79.gif

זה בעניי סימן שהחלק של הפאזל מתאים בול !!! מחזיקה אצבעות ...שתהיה לידה קלה לך ולמלך שבדרך

תגידו ,רק אני לא רואה כאן

את חיוכים שרולן כן רואה ? בכל מקרה עם זה רק בעיה שלי,אני מצטרפת לרולן המחייכת לחיוכים

rolan

New member
אופססססססס טעיתי

מתנצלת ראיתי את העין ה 3 ובטעות כתבתי חיוכים זה מהרהורי ליבי

rolan

New member
../images/Emo51.gif יונה יקרה ../images/Emo25.gif

זה נגמר חזרנו לא כ"כ הלך לה, יום חם והסוסים היו סחוטים מהחום לאלופה שלי לא נורא יש את השנה הבאה בשנה הבאה נשב על המרפסת ונראה ציפורים נודדות.... ואת סייחה שלי מתרוצצת על מסלולי הקפיצות
העיקר הרוח האופטימית והספורטיביות

רולן

אוף איזה באסה , אני מקווה שהסייחה שלך בסדר וקיבלה זאת ברוח טובה . אגב למה רק בשנה הבאה? נגמרה עונת הקיפוצים והמסלולים? ובקשר לחיוכים ולעין ה-3 ,לא נורא בילבול שנבע מהתרגשות .... העין ה-3 ,כיף שאת כאן בכל מקרה.

rolan

New member
../images/Emo45.gif עין ה 3 יופי שאת כאן

והסייחה היא אחלאית... לוקחת הכל בקלות מצב רוח נפלא עונת הקיפוצים הסתיימה היום בשנה הבאה אליפות חדשה אמרתי למאמן שלה שבכל מקרה בשבילי היא אלופה מהיום שנולדה

עלמה 3

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo24.gif

לליזי 38 ולעין ה- 3 , שחשבתי וחששתי שנעלמה לנו מהמסך, שמחה לראותכן כאן
ושבוע טוב ל- שחקנים, למאמנים, לשחקני חוץ, לרואים וללא נראים, למציצים שבוע נפלא וקסום
אופסססססססססססססססססססס לרגע שחכתי , לך רולן ולמתאמצים, שיצליח כאן.
עלמה 123

עלמה 3

New member
שבנו מהדרום, שתיתי מלאנים

בימים האחרונים נטפלתי למיץ שקדים (ריזוטו) אני באטרף על המשקה ! ו- היה נחמדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ארוך ומפרך. עלמה 123

*יערית

New member
שבוע טוב לכולם..../images/Emo141.gif

חייבת לומר משהו קטן מכל מה שעבר עלינו השבת וטוב שהיא כבר מאחורינו..... לאחר מעשה שלי ושלו...הילד שלי הגיב בצורה חמורה קשה וכואבת....הבנתי עד כמה הילד שלי מחובר אליו בנישמתו...אלוהים נתן לנו לראות את עצמינו מול המראה שהוא הילד שלי....ואנחנו הבטחנו ומבטיחים לא לעשות זאת שוב......אוף....כ"כ הרבה כעס עצמי.. ואם זאת כ"כ הרבה חיבור ביננו..והילדים.... זה על קצה המזלג..והמסקנות מתבקשות! שיהייה לכולנו שבוע טוב ורגוע

למעלה