בוקר טוב

ליזי38

New member
בוקר טוב

גונבת כמה רגעים מול המחשב לפני שהאינדיאנים יתעוררו. לא הייתי המון זמן, נורא רציתי ולא יכולתי, ההריון הזה נפלא ומקסים אבל גמר אותי פיזית גמר לי את כל הכוחות. אישפוז גורר אישפוז ביניהם העבודה המתישה שלי ואתמול החלטתי שזהו...... יש לי המון ימי מחלה זה הזמן לצאת, בלב שלם לחלוטין הודעתי לאחראית שלי שאני במחלה לזמן בלתי ידוע עד הלידה, הרגשתי כזו הקלה. בן זוגי הגיע בערב הבייתה מהעבודה ואני עייפה כבדה מאוד אנטיפטית אומרת לו ממחר אני בחופש מחלה, זהו עד הלידה אני לא זזה מהבית. הוא נתן בי מבט מקפיא כזה שחשבתי שאני מתעלפת. ניסיתי ברגע הראשון להסביר רציתי אפילו להתנצל אבל מיידית התחרטתי: למה אני צריכה להתנצל? אני זו שבסוף התשיעי, כבדה שמנה, מסתובבת עם צירים מעצבנים, אני זו ששכבה שלושה ימים בחדר לידה כשמזריקים לי פיטוצין לוריד וגורמים לי לצירים בלתי נסבלים שלא עשו כלום, אני זו שסבלתי את הבדיקות המכאיבות, לי דפקו 3 ורידים ביד עם עירויים שאחיות מתלמדות ניסו לתקוע לי. שתקתי, שתי דמעות התחילו להתגלגל לי על הלחיים ואז הוא הבין, ריכך את מבטו, חיבק נישק ואמר, תנוחי לך ונקווה שבקרוב הכל יגמר. שונאת אותו..... מתה עליו

rolan

New member
ליזי יקירה

באמת חסרת כאן מאוד את צריכה להכין לך לפטופ ככה תוכלי לעדכן אותנו גם מביה"ח
תנוחי מגיע לך ואוטוטו זה יגמר כולם יוצאים בסוף
מקווה שיעבור בשלום ובקלות

עלמה 3

New member
ליזי יקרה ../images/Emo24.gif

מצב כל כך מוכר, להסתובב בכבדות עם צירים מעצבנים, שלא נותנים מנוח... וכל דבר מרגיז ומעצבן , אפילו מבטי הבעל... אבל אכן, זה בסוף יעבור - התוצר שווה הכל ואחרי שוכחים הכל.... אז תנוחי כמה שאפשר... הנה זה מתקרב.... וכמו שרולן אמרה אף אחד לא נשאר שם....... ועד אז , שתהיה לידה קלה וקלילה ובשעה טובה... ולא לשכוח להודיע לנו עלמה

ליזי יקרה

יופי שיצאת לך לחופש ,תנוחי תתארגני ותכיני את עצמך לקבלת הקטנציק/ית ההורמונים משתוללים וזה לא פלא שרגע את אוהבת ורגע שונאת,עוד קצת וזה יתאזן לאהבה ענקית. שיהיה לך קל ובהצלחה,וסמני לנו עם הציר הראשון שנחזיק אצבעות .

ליז את חזקה וגדולה../images/Emo39.gif

אני בטוחה שתמציאי את הכוח לעבור את התקופה הזו אני גם מבינה את הקושי והכאב וגם החום הזה שלא בא לטובתך עוד מעט יצעק הקול שיגיד לך די לסבל אני פה ויביא איתו את הימים החדשים עם מתיקות וריחות והרבה הפתעות נעימות התעזרי בסבלנות והכל יעבור|רואילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

*יערית

New member
ליזי ../images/Emo141.gif

גם אני מצטרפת לחברותיי וטוענת שטוב עשית שלקחת חופשה בטרם הלידה...אם המצב הוא בילתי ניסבל ואת קורסת זה בהחלט היה נבון לעשות מה גם חופשה כזו נדיר למצוא אחרי הלידה
מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם, את רגישה יותר מתמיד..כמובן אנחנו יודעות את זה, ולפעמים מבקשות את התמיכה המידית של בן הזוג בהחלטה שלנו....לא תמיד זה מגיע בשנייה שרצינו, אך אני בטוחה שעל כולכם המתח הזה עובר..אין מה לכעוס, כמו שאמרת...את מתה עליו
בהצלחה אישה

למעלה