בוקר טוב

מיטללל

New member
בוקר טוב

אני מצטערת להתפרץ לפורום שלכם ככה... קוראים לי מיטל. אני בת 18. באתי לשאול פה שאלה בשביל אבא שלי. הוא ואמא שלי מתגרשים. מחר אמור להיות להם דיון בבית הדין הרבני. (לאחר שגובש ואושר הסכם סופי בבית הדין לענייני משפחה). הוא מתכוון לבקש דחייה. (היא יזמה את הגירושים במין "הפתעה"). הוא מתכוון להגיד את הדברים הבאים והוא רוצה לשאול האם יכלו לדחות את הבקשה שלו: "אני ****** נשוי לאישתי כעשרים שנה. מי שיזם את הצעד הזו זו אישתי ללא סיבה הגיונית. בערב פסח היא עזבה את הבית, מהיום למחר, והשאירה אותי ואת הבנות לבד. ללא התרעה לי. ללא התרעה לבנות. למרות הכל ניסיתי לתפקד כרגיל. לאחרונה, מאז חתימת ההסכם, ישנו מצב בלתי נסבל של הסטות האם כלפי הבת הקטנה, שמתבטאים בדיבורה והתנהגותה אליי. עזבו שהדחייה הזו לא תתן לו כלום. אבל אני חושבת שהוא לא במצב נפשי כדי לחתום על הגירושים. הידעה שזה באמת סופי. הוא אמור לבוא בלי העורך דין שלו. מה הולך שם? הוא מדבר? אחר כך היא? (אחריה, מותר לו להוסיף דברים?) האם יש סיכוי שידחו את הבקשה שלו? מה יתרחש אחרי שהוא יגיד את זה? לכמה זמן ידחו את הדיון? מיטל

תנסי להביא שלום ביניהם../images/Emo7.gif

אני קראתי את ההודעה ואני לא מבין איך אפשר לעזוב את הבית אחרי נישואים של 20 שנה. אני לא יודע למה אמך מתכוונת להתגרש אבל אל תיתני לה לעשות צעד שלאחריו היא תתחרט עליו.אולי היא במצב נפשי מסויים שלא מאפשר לה לעבור את זה בשלום.תחקרי,תביני,תנסי לשנות והכי חשוב, דעי לך שהשינוי מתחיל ממך! דברי בנחת וכך גם הם.

מיטללל

New member
אוף

אתה יודע ניסיתי לכתוב כמה שיותר הודעה בלי רגשות. העברת מידע נטו. אתה לא יודע מה עבר עליי או עלינו בשנה האחרונה. מה עשיתי ומה לא עשיתי. (אהמממ, אי אפשר לדבר איתה) ואני חושבת שזה ממש לא פייר להגיד "השינוי מתחיל ממך". (מה *אני* יכולה לעשות?) צמרמורת עשית לי. תודה.

לשאלתך.......

לעולם לא ניתן גט בכפיה. כך שאם הוא לא יסכים - לא יתבצע מתן גט........ רק בשורות טובות.

למעלה