בוקר טוב

ליזי38

New member
בוקר טוב

היום הברית של פיסטוק, אני נרגשת וחוששת אבל לא זה מה שרציתי לספר. אתמול הנסיכה שלי התקשרה לסבא וסבתא (הורי הגרוש שלי), שאלה בנימוס מה שלומם? איך הם מרגישים? הם ענו מאוד בקרירות ושאלו אותה: איך הייתה הברית? היא ענתה שטרם התקיימה והיא תתקיים היום, אז הם אמרו לה טוב וניתקו. כמובן שהיא נעלבה ושאלה אותי מדוע הם מתיחסים כך? למה הם לא אמרו לה מזל טוב על האח החדש שלה? לא ידעתי מה לענות, מה אומרים במקרה כזה בלי ללכלך עליהם?

rolan

New member
|מזל טוב| ליזי

לפיסטוק (איזה כינוי מדליק בחרת לו
) מה עונים?... הכי טבעי הכי קרוב לאמת (שלך) - קשה להם עם זה, אולי קצת כואב להם שיש לנו משפחה חדשה במקום המשפחה שהיתה לנו עם אבא שהוא גם הבן שלהם. נראה לי שזה הכי קרוב לא?... וגם... את לא חייבת לתת לה הסברים על מעשים של אחרים.
בהצלחה ליזי יקרה ופיסטוק המתוק שיעבור לכם בקלות
רוצים תמונות יום נעים

yaeli4

New member
ליזי, מזל טוב לכם ולפיסטוק../images/Emo65.gif

תראי, אני לא זוכרת בת כמה הילדה אבל אם היא שאלה, צריך להגיד לה שאולי לא היה להם מצברוח באותו הרגע. אני אישית, הייתי מרימה טלפון אחרי זה ואומרת להם בדיוק מה שאני חושבת אבל במילים עדינות. זה הנכד שלהם, זה ממש לא לעניין. אני כל כך כועסת כשאני שומעת סיפורים כאלה. בכל אופן, שיעבור לכם היום הזה בקלות ככל שניתן. המון בהצלחה והמון אושר,

blonda3

New member
מה אומרים?../images/Emo163.gif../images/Emo95.gif

מנסים לתת הסבר הכי הגיוני שיש, שאולי הם לא שמחים ש.... שאולי קשה להם כי.... שאולי הם היו מעדיפים ש... ושהם רק בני אדם.... שאולי לאט לאט הם יעכלו ויבינו שזה לא צריך לפגוע בהם.... והם יוכלו גם לקבל את הפצפון החדש ולפרגן.... הלוואי. דוגמא מאצלינו. לילדים שלי יש סבא וסבתא מצד אבא שלהם שממנו התגרשתי. לי נולדה עוד ילדה מגבר אחר. הילדים שלי סיפרו לי תמיד שהסבים שלהם-הורי הגרוש שלי היו מתעניינים בבת שלי-אחותם- והיו שואלים עליה איך היא וכו'.... הם מעולם לא ראו אותה. היו לנו גירושין מאד קשים ועובדה....הם שואלים. לפעמים הזמן עושה את שלו...לטובה.

אכן מאוד כואב...

זה מזכיר לי שאיימו עלי שאם לא אהיה עם אימי הקשר ינותק (עם בנות דודותי מצדה של אימי) וזה לא עזר להן. למרות הכול החלטתי שאני נשארת עם אבי ויהי מה. נכון להים אין לי שום קשר איתן ראיתי אותן בפסח וקודם לכן לפני שנה שוב פעם בפסח. הן אף פעם לא מרימות טלפון וגם סבתי מצד אימי כמעט ולא מתקשרת. למען האמת אינני יודעת מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתי ממנה. בכל מקרה למרות שה"סחיטה" הופעלה עלי כשהייתי קטנה זה לא השתנה וכנראה שהסבים במקרה שלך מתנהגים כך כלפי הילדה כי קשה להם שיש לה משפחה חדשה אין לי מושג מה עם בנם אך יכול להיות שהוא רחוק מהקמת משפחה וייתכן כי הם כועסים על עוד כמה דברים שאת לא מודעת להם.

למעלה