כמו בכל דבר, חשובה האיכות ולא הכמות
כשמתכננים צלחת פטיפורים כזאת צריך להביא בחשבון כמה דברים. קודם כל, את צריכה להביא בחשבון שאת לא יכולה להכין הכל ברגע האחרון. את צריכה פטיפורים שאפשר להכין מראש, או כאלה שאפשר להכין את הרוב מראש וביום האחרון רק לעשות פינישים. דבר שני, את צריכה שהצלחת שלך תיראה יפה, לא רק תהיה טעימה. במילים אחרות את צריכה משחק יפה של צבעים. שוקולד חום, פירות צהובים או אדומים, עוגיות חמאה לבנבנות, וכאלה דברים. ניגודי צבע וצורה שימשכו את העין. דבר שלישי, כמובן, משחק טעמים: שוקולד חובה, טעמי חמאה, טעמי פירות, וניל, מה שבראש. ואחרון: משחקי מרקמים. מרקם פריך של עוגיות, נימוח של קרמים למילוי טרטלטים או עוגות, ספוגי של פיננסיירים, טופי של קרמל, ניגודי מרקמים בעוגות שכבות מורכבות, אין לזה סוף. לעניין: את צריכה להחליט מה בחירת הטעמים המועדפים על מקבלי המתנה, מהם הפירות שאת יכולה להשיג באיכות טובה, כמה סוגים של פטיפורים את רוצה, וכך הלאה. ואז אפשר יהיה להציע לך מתכונים יותר ספציפיים. בהצלחה. -- רן.