בוקר טוב!!

בוקר טוב!!

בוקר טוב לכל אנשי הפורום!!! שיהיה לכולנו שבוע טוב ונפלא..... ולמנהל הפורום אני רוצה להגיד: די הפורום שלך מתחיל לשעמם.....אוקיי הבחירות בפתח וכל אחד מאיתנו תומך במועמד אחר. אני פונה לכל הכותבים בפורום: תגידו במה אנחנו מתעסקים? עמוס חג'ג,גבי אסרף,בני רגב...אני מאחל בהצלחה לכולם ושהטוב ביותר יהיה ראש עיריית לוד. בואו נדבר קצת על דברים מעבר לפוליטיקה...נכון שזה מעניין את כולם הבחירות...אבל דברו על דברים נוספים!!! ובינתיים שיהיה לכולנו יום נפלא!!!

zivsb

New member
../images/Emo185.gifבקר טוב../images/Emo96.gif או

שפיות זה מצרך חשוב ודרוש טקטיקה חדשה?תתקל בתגובה אז אם חזרת לשפיות אהלן ומרחבה כולם רוצים מנהיג הולם וראוי ולכל אחד דעה לפעמים שונה אתמול פגשתי עובד מבוגר אמנם(זו לא עבירה) אצל קבלן שעובד למען העיר 3 חודשים לא קיבל משכורת! האם כל עובדי הקבלן לא קיבלו זה מעניין או הבריכה למשל לא עברה ביקורת משרד הבריאות ומישהוא מתעלם זה מעניין? רק דוגמאות ההזמנה ל
בתוקף

אני לודאי גאה בוקר מצויין גם לך

תשמע מערכת הבחירות לראשות העיל לוד בפתח והפורום הוא במה מצויינת לכל אחד מתושבי העיר ולדעתי גם למעומד זו או אחר . ואני יודע שיש כאן אנשים שקרובים לפוליטיקה המקומית ושישי להם דלת פתוחה אצל המעומדים לראשות העיר אז למה לא לתת להם להבין מה בדיוק רוצה הציבור או מה הציבור חושב ??? מתחיל לשעמם..... במקום לבכות שמשעמם כאן תתחיל לעלות נושא ותרא שאנו נתייחס בכל הרצינות . אני בטוח שלבחור בגילך יש הרבה מה לומר עז קדימה תושיב ית ישבנך ותתחיל לרשום קפיייש? ושוב בוקר מצויין לך

סולידית

New member
אני יודעת איפה הוא../images/Emo110.gif

הוא בניתוח מסובך מאוד, בכל זאת קשה להפריד את הלשון שלו מהתחת של בני רגב

zivsb

New member
זה עיסוק זר ומוזר ושמור למשונים

אנחנו נמשיך בשלנו אז סולידית יפה? שמעת עסקני הנדל"ן מתערבים בנעשה בלוד הם לא רוצים פריימריס הם גם לא רוצים בחירות זה יעזור להם?

סולידית

New member
אני קובעת!../images/Emo110.gif

ודאי שיהיו בחירות, שימשיכו לחלום אני פה הקובעת

תגובה!!!

סולידית תתחילי בבקשה להירגע!! אין לי שום דבר אישי נגדך.... אז בבקשה ממך.....את לא מכירה אותי! אני לא מכיר אותך....אז תתחילי להירגע....ואני לא מאיים אני עונה לך מאדם לאדם.

תגובה!!

שלום לך ZIVSB! אני באמת שמח שאתה דמות מרכזית בפורום.... אך יש לי שאלה? כל אחד מדבר על מועמד שלו...סבבה!! אבל יש לי אלייך שאלה? - למה להשמיץ ולשקר על מועמד אחר.... בוא ננהג בהיגיון... אתה מריץ מועמד מסויים - תריץ אותו ותיהיה יחצן שלו בלבד... למה להשמיץ? אצפה ממך לתגובה!!!

zivsb

New member
שלום לודאי גאה

אמרו קדמונים מיהו החכם? וענו הלומ מכל אדם 1 מספיק עם תגובה 2 תכתוב את מה שאתה רוצה להגיד 3 על תנסה להתחכם עם מילים זה רק מסבך 4 תרגע לי אישית אין מועמד 5 יש טוב יותר אבל מועמד אחד ויחיד שבשבילו נרתם לעבודה לי ואני חוזר לי אין אתה משתמש בסלוגן של ראש העיר תשתלב תביע עמדה ושיהייה לך יום טוב וגלישה נעימה

סולידית

New member
בררררר......../images/Emo110.gif

מישהו לכלך עליך או על המועמד שלך?? בסה"כ הצגתי עובדות!! אז תרגיע אתה, אתה אולי לא יודע מי אני

תגובה!!

סולידית יקרה!!!! את לא תגידי לי שאני צריך ניתוח להוצאת הלשון מ - ______ של ראש היר. אם יש לך בעיה תיפני לפסיכולוג. מי את חושבת שאת? תגידי!!!

zivsb

New member
בקר טוב לודאי גאה"""דיברנו""""

אמרים חז"ל "עבר יומו בטל קורבנו" אתמול עבר חלף אתמול זה הסטוריה צעד קדימה בבטחה המטרה קדימה! יש לי שאלה אישית? היכן שרתת בצבא? אתה רשאי לא לענות אז בחור הולכים עם כולם?

למעלה