בוקר טוב

man in wall

New member
בוקר טוב

יש לי שאלה מוזרה. יש לי באקווריום חילזון גדול כתום (כזה שמנקה את האקווריום). היום בבוקר הוא הוציא זרועה נוספת ולאחר מכן החזיר אותה חזרה לגוף. מה זה? אמיר

VELTAIL

New member
אתה מדבר על האנטנה שיש לו ליד

המחושים בראש למעלה?

man in wall

New member
משהו כזה

פתאום הופיע צינור לכמה דקות ולאחר מכן נעלם. זה די הזכיר איבר מין זכרי , משהו כזה.

VELTAIL

New member
האנטנה היא או

לצוך תקשורת עם חלזונות אחרים או לצרכי הזדווגות... מקווה שעזרתי!

man in wall

New member
ליצור תקשורת זה לא כל כך יעזור כי

הוא לבד באקווריום. לצרכי הזדווגות: חלזונות הם לא א-מיניים? הם יכולים להתרבות ללא בן/בת זוג לא?

VELTAIL

New member
הם אכן יכולים להתרבות לבד

אבל יותר קל ומהיר כשיש שניים...וזה שהאנטנה היא לצרכי תקשורת זה יכול ליהיות,אולי הוא מחפש מי איתו באקווריום,לא בטוח שהוא יודע בוודאות שהוא לבד...אם הם לא היו מתרבים הייתי קונה איזה 5....אבל אל תדאג לאנטנה...יש את זה לכל חילזון...גם לחילזון של בת דודתי המיקסים יש את זה...אז כנראה שזה לצרכי תקשורת...

dz108

New member
לנשימה.

כשהוא עולה למעלה - הוא מוציא את הזרוע הזו החוצה - ונושם דרכה.

VELTAIL

New member
אה...וואלה?!

לא ידעתי תודה רבה!אני מצטערת שלא הצלחתי לעזור..ניסיתי... סורי... אבל תודה!!!

Gretchen

New member
הבהרה

החלזון הוא אכן דו מיני אבל הוא לא יכול להרבות את עצמו. הרעיון שבדו מיניות שלו היא שבגלל שהם כל כך איטיים שלא יווצר מצב שהוא פוגש סוף סוף עוד חילזון ומסתבר שהוא מאותו מין כמו שלו. החילזון לא יכול להרבות את עצמו כי הטבע רוצה ליצור גזעים "משובחים" כלומר, החילזון אמור להזדווג עם חילזון אחר וליצור חילזון "טוב יותר" אם הוא יזדווג עם עצמו הגזע לא ישתבח אלא יפגע. מקווה שזה יצא מובן..

OZEEVI

New member
בערך אותו דבר עם סייפנים

זה כמו שסייפנים יכול להפוך את המין שלהם

למעלה