בוקר טוב ..

א פ ר ו ח

New member
בוקר טוב ..

אז אתמול היה לי דיבור עם אלוהים. שיחה נעימה עם ששבש וקפה טורקי שיחקנו, דיסקסנו, אני התענגתי על סיגריה ( הוא לא מעשן ) הוא גם טיבעוני, חמוד כזה...בעל מודעות "לקטנות" של החיים סיפרתי לו על הפורום הזה הוא היה מבסוט...

א י ל ה

New member
ומי

ניצח? בששבש הכוונה? בוקר טוב גם מפה פרוח´קה... א י ל ה בשיחות תמידיות עם אלוהים

א פ ר ו ח

New member
בזמן המתח...כשהתוצאה היתה 2 - 2

נתתי לו לנצח משחק ולעשות שלוש - שתיים את יודעת איך זה... הוא אלוהים, אז "עשיתי לו כבוד" בא לך לשחק איתנו ביום שישי הבא? יום נפלא שיהיה לך א י ל ה :)

gaia20

New member
אני אישית.....

לא היתי נותנת לו לנצח... למה מה קרה?? אז מה אם הוא "אלוהים"- הוא צריך לדעת להפסיד בכבוד!! ואם הוא לא יודע להפסיד בכבוד אז לשלוח אותו לשחק עם המלאכים שלו, הם יתנו לו לנצח... גאיה.

א פ ר ו ח

New member
גאיה חמודה

צריך לעיתים לתת הוא בעמדת כוח כמעט כמו קלינטון.. זה טוב לישמור על קשרים חוצמיזה הוא אחלה בחור ואגב יש לי סוד כמוס עליו...

א י ל ה

New member
יו!

יש לך סוד כמוס עליו? תגלה, תגלה, תגלה... ´בקשה נו, תלחש לי באוזן, אני לא אגלה לאפאחד... א י ל ה הפרה והסוס

אלהין

New member
דיבור צפוף

לאור השירשור שלעיל אני מבין כעת מדוע לא ענה לי אלוהים. הוא היה עסוק במשחק ששבש עם אפרוח. לכן אפרוח, אשמח באם פעם הבאה תניח למר אל לנצח. זאת מהטעם הפשוט שיהיה לו יותר כיף לענות לאלו הזקוקים לעצתו. באותה הזדמנות חלוק עימנו את הסוד. אולי תגלה שאין זה סוד כלל וכלל. שלכם הממתין למענה מאלוהים.

א פ ר ו ח

New member
טוב נו...קיבלתי אישור לספר

לתפוס חזק ! אין אלוהים ! היא בכלל אלוהימית... כן כן א ל ו ה י מ י ת כולכם וכולכן שובניסטים ושובניסטיות והיא כל כך נפגעת.. אנחנו בקשר כבר 8 שנים...וכל יום שישי אני מתארח במישכן שלה ולא..אני לא מדבר על איזו בחורה כלשהי אני מדבר רסמי.. על אלוהימית הקדושית ברוך היא ועכשיו אני חושב שכולכם וכולכם חייבים וחייבות לה התנצלות לימסור לה משהו? אפרוח ( חבר של אלוהימית )

gaia20

New member
וווווווווואי!!!!!!!!

"אלוהים"- זו...זו...זו... ב-ח-ו-ר-ה-!!!!!! אני לא מאמינה וכל הזמן הזה חשבתי שיש לי סיכוי איתו, איזו אכזבה!!
טוב, אני הולכת לפורום "אכזבות", אני אספר שם את סיפורי העצוב, ארוך השנים (הרי 20 שנה אני חושבת שהוא בחור חתיך ושרמנטי...) ואני כמובן מצפה לתמיכה מלאה....
אולי כדאי שאלך לפסיכולוג? הרי כרגע קבלתי את השוק של חיי ואני לא יודעת כיצד להתמודד עם הידיעה....
אפרוח- תודה שהארת את עיני בידיעה זו ולחשוב שהיתי ממשיכה לחשוב עליו עוד שנים ארוכות.....
גאיה.

א י ל ה

New member
ובעיניים שלי

נראה שאלוהים הוא גם היא וגם הוא וגם הם וגם הן... כי בכל אחד, עמוק בפנים, כך אני רואה, יש חלקת אלוהים קטנה. לפעמים היא מלאה עשבים שוטים ויש מקום לעבד ולסדר אותה, או לא... לפעמים היא מסודרת ערוגות ערוגות ויש מקום לשים בה סימני שאלה, או לא... לפעמים יש בה עצים ולפעמים פרחים, לפעמים היא כמעט ריקה מדי ולפעמים כמעט מלאה מדי... לפעמים היא חבויה מאחורי חומות רבות או מתחת לרבדים של מבנים שנתקבעו ולפעמים היא גלויה, כמעט על פני השטח, בגדר הושט היד וגע בה... אבל, היא תמיד שם, בכל אחד מאיתנו, אותה חלקת אלוהים... והחלק שלנו בעיסקה הקוסמית הזאת היא מה אנחנו רוצים לעשות בה... הבחירה, כמובן, היא שלנו. רק שלנו. א י ל ה בוחרת כל יום מחדש את אותה הבחירה... :)

אלהין

New member
אפרוח

השארתה אותי ללא מילים. מזל שישבתי על כסא אחרת היתי נופל על הריצפה. מכוון שיש לך דיבור איתה, עם מיז אל, אבקשך רק דבר אחד. אמור לה כי מבקש אני את סליחתה על כי חשבתיה לגבר. הטעות מובנת מכוון שבתורה ניכתב " ויברא אלוהים את האדם בצלמו, בצלם אלוהים ברא אותו". וכן שתציץ גם עלינו, הגברים, שלא תמיד ניראים כגבר החלומות שלה. את ה-EMAIL שלי ניתן למצא בקלות. מחכה לפניתה.

עננים.

New member
גאיה, שוב האגו והכבוד ../images/Emo39.gif

תלמדי להנות גם מההפסד. דרך הגב מההפסד לומדים הרבה יותר מהניצחון!!! מחייך עננים

gaia20

New member
איזה פדיחות!!!!!

השתמשתי בשם של אחותי הקטנה!!!! אני בכלל לא אוהבת את הבקסטריט בויז..... גאיה.

עננים.

New member
יאהה אימפולסיבית אחת ../images/Emo6.gif ../images/Emo39.gif

ואת מדבר איתי על אגו וכבוד. בסה"כ רציתי רק לומר מילה - שיר מחייך עננים

למעלה