בוקר טוב

צלליתה

New member
בוקר טוב

אתמול בערב נאבקתי מול תפוז שלא נתן להודעות שכתבתי לעבור. הגבתי לספור הנורא של מיקי. היום בבוקר כבר יש תגובות, וכולם אמרו את מה שאני כתבתי, רק יפה יותר..... הגבתי גם להודעה של נועה שנסעה לגליל ואמרתי שאני מקווה שסוף השבוע קיים את ההבטחה. ספרי ספורי גליל, אני אשמח. הבוקר כל כך יפה. ארגנתי לי כמה שעות חופשיות להסתובב וזה בדיוק מה שאני הולכת לעשות. להסתובב. מקווה שלכולם השמש מחייכת.

noa128

New member
היי צללית ../images/Emo13.gif אז ככה, יש את המפלצת

מפלצת ההודעות קוראים לה, לפעמים כשהיא רעבה היא בולעת הודעות שנכתבו, בדיונים שונים בקרב המנהלים עוד לא נמצאה התרופה, יש ששרים לה בשקט כדי שתירדם, או מאכילים אותה בהודעות מסוג מסויים שאומרים שהיא אוהבת במיוחד - אבל היא תוקפת לעיתים רחוקות - אז חיים איתה בדו-קיום. מה שכן, מומלץ לשמור את תוכן ההודעה לפני שאת לוחצת "שלח" (במידה כמובן ומדובר במשהו ארוך שעבדת על ניסוחו רבות) ואם "נבלע" יש מאיפה לקחת את הטקסט הזה שוב... אכן
מופלאה בחוץ - עכשיו חזרתי מסיור בבית העירייה שם הגשתי את הבקשה המפורסמת להנחה בבי"ס, ובחוץ נעים כל כך... - אני יושבת עכשיו בבית וממש צונן פה - לא יודעת מאיפה, אני מרגישה משבים קרים מלטפים לי את הרגל..
. את סיפור הגליל אני פותחת בהודעה נפרדת ברשותך, כדי לא לקלקל את רוח החיוב הנעימה שהבאת לכאן, ומקווה שיתווספו לשירשור הזה עוד תגובות שמש- חורפית מלטפות...
נועה.

למעלה