בוקר טוב

האהבה 100

New member
בוקר טוב לך אביבה

מאחלת לך יום נפלא. יום של שקט נפשי. יום של שלווה. יום של אהבה. יום של בריאות. יום של העצמה. תודה.

Deerest

New member
תדעי לך (לעת סגריר)

מאחורי כל ענן מסתתרת קרן שמש.

Deerest

New member
לא, זה משהו אחר כאן.

זה כך בטבע. זה לא פתק, זה לא עידוד. זה מי נמצא כאן לנצח (השמש) ומי בא והולך (העננים). זה מי קבוע ומי זמני. מאחורי כל ענן היא נמצאת. לא כל ענן מסתיר אותה. זה יותר חזק מכל פתק דו כווני.

האהבה 100

New member
אהלן אביבה

שלומי מצוין,תודה לך. כאן זה בכל מקום לפי מיטב הבנתי. ולפעמים אם רק רוצים אפשר להכין שמש מעננים....

הכאן שלי אצלי

ןשלך אצלך איפה שלנו? ממממ...שמש מעננים... נשמע לי נהדר... יודעת אין מכינים ?.. צריך להכין כלים? דלי? כף? מגרפה?

האהבה 100

New member
אביבה,ערב טוב.

אני מתנצלת אם לא הייתי ברורה ! כאשר כתבתי "כאן" כוונתי היתה שהשמש נמצאת בכל מקום,וממש קרוב. התכוונתי שצריכים למצוא אותה למרות שהיא מאד קרובה. זה לא עניין של לראות ממש,זו טכניקה... "להכין שמש מעננים"-התכוונתי כמו שderest,כבר הזכיר,שאפשר להכין מקש מטעמים.... אני מקווה שאני יותר ברורה. אם לא אני תמיד איתך כאן,וזה רק מאהבה,ומאינטרס אישי! תודה לך אביבה.

בוקר טוב 100

כשאת אומרת "טכניקה", האם את מתכוונת למשהו שאת עושה כל פעם מחדש והוא מביא כל פעם את התוצאה שאת רוצה? שמש אינה נמצאת בכל מקום, דווקא חסרונה מדגיש את קיומה וכשהיא קרובה, היא שורפת... ואני דווקא רציתי לעשות שמש מעננים...

האהבה 100

New member
אביבה!

בוקר טוב לך אביבה ! אני לא מבינה את המשפט "דווקא חסרונה מעיד על קיומה". אני לא מתחברת למשפט הזה. אני אחת כזו שממעט מכל דבר יודעת לעשות שמח. יודעת לעשות משלילי,חיובי. מסתכלת על הכוס המלאה תמיד. לוקחת את מה שאמרתי בחזרה,בנוגע לטכניקה.. מתנצלת ! זו לא טכניקה,זה כנראה טבוע בי.. אני מזדהה עם המשפט ההפוך למה שאת כתבת... אצלי,החסרון של העננים מדגיש את השמש.... ואולי מכיון שאני מאד רוצה אותה,אני מצליחה להשיג אותה,גם כשיש הרבה עננים. אני מובנת יותר עכשיו ? בוקר טוב לך.

הבנתי את כוונתך עוד קודם, 100

היה ברור שאת יודעת "לעשות שמח"... יחד עם זה, אני תמיד "מושכת" עוד קצת ... אני רוצה לשאול,בעדינות ואפילו בלחש, האם מי שיודע לעשות שמח הוא שמח? למה חשוב לך לעשות שמח תמיד? יום נהדר לך ראית איזה שמש יש היום?

האהבה 100

New member
deerest אני מפרגנת לך על הדברים

המאד חזקים האלה. הם מפיחים המון עוצמה ותקווה. אני רואה בהם משהו טוב. אני אומרת לך תודה.

למעלה