בוקר טוב!

בוקר טוב!

צריכה קצת עזרה: אחי השתחרר לא מזמן והוא רוצה לעבוד בארה"ב יש לו איפה לעבוד אך אין לו גרין קארד השאלה היא מי זכאי לקבלת גרין קארד, האם ההגרלות שיש באינטרנט, זה בלוף או אמיתי? מה הסיכוי לקבל גרין קארד וכמה זמן זה לוקח במידה ואפשר להרשם לקבלת גרין קארד בתודה מראש על כל התשובות מיכל

אוקיי אז זה אומר שההגרלה היא

האפשרות היחידה לקבל גרין קארד, בהגרלה מבקשים מספר ויזה ופרטים שמאוד מסוכן "סתם ככה" לתת באינטרנט, האם יש מקום שאפשר להגיש בו מועמדות לגרין קארד? מקום ממשי ולא אתר?

Jonathans

New member
לגבי ההגרלה

ההגרלה מתבצעת ע"י ממשלת ארה"ב וללא תשלום.אם ביקשו ממך מספר כרטיס אשראי זה אומר שנכנסת לאתר של אירגון פרטי שמסייע לאנשים להירשם להגרלה הממשלתית תמורת תשלום.אם תיכנסי לאתר הממשלתי הוא מאובטח(אין לי מושג לגבי הפרטי).בכל מקרה,ההגרלה האחרונה הסתימה והקרובה טרם החלה כך שיש לך זמן .כשיגיע הזמן תוכלי להתרשם מהטופס שיש למלא באינטרנט ולהחליט באם את זקוקה לעזרה בתשלום או שתוכלי להסתדר לבד.דרך נוספת לקבל גרין קארד זה להינשא לאזרח אמריקאי(נישואי אמת,לא בשביל הגרין קארד)או לקבל ויזת עבודה זמנית(צריך למצוא מעסיק אמריקאי ולענות על מספר דרישות כגון תואר רלוונטי לתפקיד או מקצוע דתי ,רפואי וכו) ובהמשך לה להגיש בקשה לגרין קארד.

Jonathans

New member
ההגרלה הבאה

אם הכל יהיה בדיוק כמו בשנה הקודמת אז האתר הממשלתי יפתח להרשמה מ1 לנובמבר למשך 60 יום.

יהושע 50

New member
עצה. לעולם לא לתת מספר ויזה (או

כרטיס אשראי אחר) למי שאת לא בטוחה לחלוטין בזהותו ואמינותו - לא באיטרנט, לא בטלפון, או בכל דרך אחרת.

Jonathans

New member
הגרלה בתשלום

יש חברות מסחריות הקוראות לעצמן "ארגונים" שמציעות עזרה במילוי הטופס תמורת תשלום.יכול להיות שיש אנשים שזקוקים לעזרה זו אם כי אין לי מושג על אמינות האתרים האלו.יכול להיות שיש מי שנזקק לעזרה זוו .מה שמאוד תמוה הוא שהם כבר רושמים להגרלה הבאה ,כנראה על סמך הטופס של הקודמת ולדעתי בכלל לא בטוח שאותו הטופס והדרישות יהיו זהים גם השנה לכן הצעתי לה להמתין לפרסום הרישמי ואז להתרשם באם היא זקוקה בכלל לעזרה בתשלום או שהיא יכולה להסתדר לבד או אף בעזרתנו.

amits6

New member
כל המקומות באינטנט שמבקשים ויזה

מאובטחים בצורה מלאה ויש להם רשיון לגבות מכרטיס האשראי רק את הסכום שאותו נקבת.אף אחד לא יסתבך עם גביית יתר.כל הסתבכות של אחת החברות יכולה לעלות להם מיליוני שקלים ופגיעה בשם וברזומה (החברה יכולה ליפול ע"י החברות שנותנות את השרותים של האתרים באינטרנט ואלה מורידים אתרים אלו) לכן אין כל סיכון להשתמש בכרטיס אשראי או פיי פל בכל אתר הנותן שירותי קנייה.ותורידו את המילה אתרים מסוכנים מכיוון שזה טעות ולבסוף זה הפסד שלכם.

Jonathans

New member
אתה טועה ומטעה!

ישנן חברות טובות ואמינות שניתן לסמוך עליהן אך ישנן גם חברות שאינןמפרסמות כתובת וטלפון כמו אותם "ארגונים" שאף אחד לא יודע מי עומד מאחריהם שיכולים לקחת את כספך ולהעלם או שאין להם מספיק פיקוח על העובדים שלהם העלולים לגנוב את הפרטים. בכל מקרה ,זה לא הנושא כאן אלא האם אדם סביר זקוק לעזרה בתשלום למלא את טופסי ההגרלה של ממשלת ארה"ב!

amits6

New member
אני עניתי על השאלה על שימוש

בכרטיס אשראי באינטרנט ככלל ולא כפרט.אני נגד החברות שממלאות לך פרטים ושולחים אותך להגרלה כמו שאני נגד שימוש בעו"ד לאותם מטרות (אדם השוהה באופן חוקי המתחתן עם אזרח) אבל בכל מקרה אדם שרוצה בשרותיהם לא צריך לדאוג בקשר לכרטיס האשראי שלו אם יגבו לו יותר כסף או לא יתנו לא את השירותים.אין דבר כזה גניבת פרטים של אשראי.אם אתה אומר שזה קיים אז אתה טועה ומטעה בגדול מכיוון שאתה אומר דבר ללא בסיס ומסתמך על החבר שמועתי. מניסיון אישי בדקתי את הנושא ואין מה לדאוג כלל וכלל לגניבת פרטים.

זה ממש לא מדוייק

אין לי זמן להרחיב אבל גניבה של פרטי אשראי וגניבת זהות הם אחת הסכנות הכי גדולות בארה"ב. אמנם רוב חברות האשראי מבטחות את הלקוח כנגד שימוש במרמה אבל ממש לא אחראי להגיד שאין מה לדאוג. צריך להתנהל בשיקול דעת ולקחת בחשבון שישנם סיכונים.

amits6

New member
כל חברה המתעסקת בגבייה

דרך האינטרנט מחוייבת ברשיון גבייה וביטוח (כל חברה מציגה אישור גבייה עם תנאים).לא ניתן להעלות דף לגביית החשבון ללא הרשיון ואם זה קיים ניתן ורצוי לתבוע את נותן השרותים לאתר.לכן כל הישראלים (וכל השאר) החושבים אחרת הם טועים ואין לי מושג מאיפה הגעתם למסקנות הללו של גניבת פרטים דרך האינטרנט.הייתי מעוניין לשמוע סיפור אחד שקרה למישהו על גניבת מספרי אשראי דרך חברה הנמצאת ברשת.

odedee

New member
איפה אתה חי???

מה, חסרים אתרים שהשרת שלהם יושב בטייוואן, מבקשים ממך כרטיס אשראי בצורה לא מאובטחת ומפזרים פרטים כאלה ואחרים הלאה? בתור מה תתבע אותם? לך תמצא אותם בכלל... יש המון מקרים של גניבת פרטים - של כרטיסי אשראי ובכלל. לא מדובר באתרים כמו אמזון ו-YAHOO, אבל מי שמכניס פרטי כרטיס אשראי לכל אתר קקיוני שמוכר איזה שטות בהחלט נמצא בסיכון משמעותי. תכניס לגוגל internet credit card fraud ותראה מה תמצא.

amits6

New member
אתה מדבר מניסיון או החבר שמועתי?

.הישראלים אלופים בלהגיד מה שהחבר חושב כאילו זה קרה לך. מה אתה חושב כולם תחמנים.תספר את הסיפור הזה לאמריקאי ותראה מה הוא יענה לך או שהחבר שמועתי הוא רק לובש כחול לבן.אנחנו גדלנו בארץ לא לתת מספר אשראי לכל אחד ואם הפחד הזה אנחנו מגיעים למדינה הנאיבית (השלטונות עושים אותה נאיבית)שנקראת ארה"ב והם לא מכירים חוכמות והתחכמויות. וזה ברור שהישראלים תמיד מסתכלים איך יגנבו לי. מה אתם חושבים זה כמו בצבא "השלמות"(נגנב לי אז אני אגנוב ממשהו אחר) תרדו מזה אנשים אתם בארה"ב אף אחד לא יקח ממכם סתאם כסף. בבקשה שהתגובה הבאה תהיה על ניסיון אישי ולא שמעתי ש....

odedee

New member
בחיי שאתה מנותק מהמציאות.

מצטער, אין לי נסיון אישי, ואני לא מתכוון לנסות לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי באתרים מפוקפקים כדי שיהיה. תקרא פה, כמה "חבר שמועתי" הפסיד בגניבות בכרטיסי אשראי בשנים קודמות.

למעלה